Vložil Anaj (bez ověření), 28. Květen 2010 - 10:02

Pane Schmidt, já Vám opíšu přesně znění našeho prohlášení. Je zpracované právníkem, tak doufám,že nebude mít nikdo připomínky. Ale také se můžete podívat do Obchodního rejstříku do sbírky listin Vašeho SVJ a tam musíte mít všechny dokumenty. Klikněte na tuto adr.http://www­.justice.cz/or/ pak klikněte na vyhledávání podle osob, otevře se Vám další stránka na té stačí vyplnit jméno a příjmení, pokud na to půjdete tak ,že budete hledat podle subjektu, stačí když zadáte IČO Vašeho SVJ, až své SVJ najdete, uvidíte výpis platný, úplný výpis a poslední sloupek – sbírka listin, na sbírku listin klikněte a tam najdete určitě i podpisové vzory, klikněte na číslo listiny a pak na PDF podobu – a klikněte kB .

My máme čestné prohlášení zpracované takto:

Záhlaví začíná viz níže:

Čestné prohlášení, souhlas s výkonem funkce a podpisový vzor člena výboru společenství vlastníků, souhlas se zápisem do rejstříku společenství.

Já , níže podepsaná Jana Vomáčková, r.č....., bytem .................

p r o h l a š u j i

1. že jsem způsobilá k právním úkonům a že splňuji všeobecné podmínky provozování živnosti podle § 6 zákona č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání v platném znění , a že není dána žádná překážka provozování živnosti dle § 8 tohoto zákona, a že nejsem a nebyla jsem statutárním orgánem, členem statutárního orgánu či jiného orgánu právnické osoby, na kterou byl podán návrh na prohlášení konkurzu, či byl na ní prohlášen konkurz, popř. podán insolvenční návrh ve smyslu § 381 zákona č. 513/1991 Sb., OZ v plném znění.

Splňuji proto zákonné předpoklady k výkonu funkce člena výboru Společenství vlastníků – celý název Vašeho SVJ, tak jak je zapsán v rejstříku, vč. sídla, za toto všechno pak ještě dejte do závorky ( dále též jen jako " Společenství").

2. že souhlasím s výkonem funkce člena výboru Společenství vlastníků – opět celý název i se sídlem .

3. Dále tímto souhlasím dle ustanovení § 31 odst. 3 obchodního zákoníku se zápisem mé osoby do rejstříku společenství vlatníků, jakožto člena výboru Společenství.

4. Dále tímto prohlašuji, že se jako člen výboru Společenství budu na všech dokumentech za Společenství podepisovat následujícím způsobem.

V............­............ dne................

.............­.............­.. Jméno příjmení úředně ověřený podpis

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.