Vložil PeDuPles (bez ověření), 1. Prosinec 2009 - 15:31

Tady v této chvíli záleží na tom, jestli tu diskutujete čistě teoreticky jako osamělý vlastník připravující se na shromáždění, nebo jestli už jste nějaké kroky udělal. Teoretizovat můžeme až do halelůjá, ale dokud neobejdete vlastníky nebo nesvoláte přípravnou schůzku a nezjistíte, jestli se první schůze zůčastní a jak budou eventuelně hlasovat, tak nic nevyřešíme.

Berte prosím v úvahu, že sice svolavatelem je družstvo, ale to má méně než 25%, takže by v každém případě mělo být v menšině. Pokud oběhnete vlastníky a necháte si podepsat dopis na družstvo třeba od poloviny z nich, že chtějí KK a chtějí to mít v pozvánce na schůzi, a tento papír osobně předáte na družstvu a necháte si na kopii potvrdit převzetí, jistě si družstvo netroufne toto ignorovat a do pozvánky to dá.

A pokud ne, a vy budete mít jistou podporu nadpoloviční většiny vlastníků, tak ten bod do jednání shromáždění dostanete tak jako tak, prostě bude o jedno hlasování navíc. V těchto situacích platí „líná huba = holé neštěstí“. Možná si to taky zbytečně představujete moc černě a družstvo vás příjemně překvapí. Osobně bych doporučovala vydat se „do ulic“ – na družstvo a mezi vlastníky. Tady už víc nevyřešíte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.