Vložil AnonymousX (bez ověření), 5. Únor 2010 - 14:04

Odkázal jsem například na ekonomickou klasifikaci činností ( k nahlédnutí např zde: http://www.czso.cz/), což je určité rozdělení činností. Jiné (ani horší ani lepší) rozdělení nebo přehled činností zde nikdo nenavrhl. Jestliže se budeme držet tohoto jediného, zde uvedeného rozdělení, pak chov zvířat je v úplně jiné části a nesouvisí se správou domu.

Toto je dostatečně jednoduchý argument. Někdo jej nepovažuje za relevantní, naopak považuje za relevantní argument to, že viděl klec s opičkami. To že někde v domě existuje klec s opičkami neznamená, že chov opic spadá pod správu domu. Také to, že nějaké SVJ uklízí cizí pozemek či chová prasata, neznamená že tato činnost spadá pod správu nemovitostí. V mnoha domech jsou obchody, restaurace podle této logiky by provozování restaurací a obchodů, nákup a prodej, vaření a další, to vše by spadalo pod správu nemovitostí.

Pokud někdo neumí diskutovat a nedokáže pochopit jednoduché argumenty, pak je zbytečné předkládat argumenty složitější, které by zjevně byly nad možnosti chápaní takového „diskutéra“. Pak nezbývá než opakovaně říkat že chov zvířat nespadá pod správu nemovitostí a že jsou to nesmysly.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.