Střecha

Vložil Vlaďka, 26. Leden 2009 - 19:54 ::

Dobrý den, mám na vás dotaz? Bydlím v 7 N.P. a už druhým rokem mi pravidelně v měsících 12– 02 zatéká do jedné místnosti. Letos mi zateklo, tak, že mi vyskákala i plovoucí podlaha a začala mi plesnivět stěna. Pokud jsem tento problém nastíniíla předsedovi SVJ, tak mi bylo odpovězeno, neměla jste si pořizovat byt v posledním patře.A stále jen slyším na schůzi SVJ, že je málo peněz ve fondu a to z důvodu, že 1/ě obyvatelů jsou důchodci. Poraďte co mám dělat? Strop opravím a cca po pár měsících mě tento maraton čeká znova a bez odezvy sVJ. Děkuji moc, všem za odpověď a pomoc.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Dachman, 11. Duben 2013 - 21:13

    Dobrý den, jsem pokrývač a má rada je taková-že dokud se neopraví střešní plášť je uplně zbytečné malovat,sadro­kartony atd. akorád vyhodíte peníze oknem.Budete-li mít zájem kontaktujte mě a opravíme to tel.776369287 n­ebo www.dachman.cz

    Vložil Anonymou (bez ověření), 26. Leden 2009 - 21:37

    Střecha je společnou částí domu, na jejíž opravu musí přispívat všichni vlastníci podle velikosti svých spoluvlastnických podílů. Pokud to neakceptují, vše zdokumentujte před opravou, chtějte písemné vyjádření na vaši písemnou žádost o opravu. Po případném odmítnutí oznamte opět písemně, že opravíte střechu na svoje náklady a předložíte jim účet a pokud vám ho neproplatí, tak si ho odečtete postupně z plateb do fondu oprav. Hlavně dělejte všechno písemně, abyste měla doklady, že jste jim oznámila opravu, oznámila neplacení do fondu oprav…atd..

    Vložil Vlaďka, 27. Leden 2009 - 17:23

    Dobrý den,

    děkuji a zřejmě to, až to takavé fáze dojde, že „co je psáno, tak je dáno“ už nechci nic ústně a jen na slib, jak to tu funguje.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".