Vložil Bezpečnost (bez ověření), 8. Duben 2023 - 17:44

Bezpečnost na poštách zpochybňuje Vítek na seznamzprávách: „Ve vybírání důchodů na poštách vidím poměrně velké bezpečnostní riziko pro samotné seniory.“ Asi mu jeho loutkovodiči neřekli, že má mj. i funkci ministra vnitra, který má pod sebou i Policii ČR, která by bezpečnost měla zajišťovat nejen na poštách. Počet policajtů na obyvatele máme hodně vysoký.

Dnes v poledne na ČR1 výhrůžku (poplašnou zprávu) bezpečnostního rizika pro důchodce na poštách opět zopakoval. Přitom slíbil, že těch 700 tisíc důchodců si bude moci na poštu i nadále chodit pro důchod, pokud tedy bude nějaká dostupná pošta v okolí. Ale novodůchodci by měli být Českou poštou edukováni, že by měli používat bankovní účet. On samozřejmě nic zakazovat či nařizovat nebude, on je demokrat.

Bylo by přínosnější, by se tento konceptuální umělec věnoval své tvorbě ve vyvěšování svých zhmotnělých snů na státní budovy, než aby se motal do České pošty nebo Policie. Tomu tento performer vůbec nerozumí. I když Dozimetr zametl on či jeho loutkovodiči pod koberec velmi úspěšně…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.