Vložil Milan50 (bez ověření), 21. Březen 2023 - 9:36

Já chápu. U nás klika vychytralých, ovládla vedení SVJ a rozúčtování proto jako BONUS činí k obrazu svému. Ze 75 jednotek jich 8 není započteno do rozúčtování tepla, některým se snižuje skutečně odečtená spotřeba vody a rozúčtování podle osob se týká jen osob, které nepatří k tlupě okolo zástupců SVJ.

Vždyť není nic jednoduššího než nic nepsat, nenechat nic schválit a je hotovo Každý z nich pak ví, co tam je. To je tzv. „know how“ zejména u našeho SVJ, ale ne jenom nás. Ale ten kdo nepatří do kruhu zasvěcených, ten se musí o veškeré informace na svoje náklady a na svoje riziko SOUDIT! A rady na tomto serveru samozřejmě nelze použít – nejsou dostatečně „advokátní“ (placené) a tedy s nimi neuspějete jinde, než právě zde.

Ostatní Vaše poznámky – jsou jen TECHNIKÁLIE. O co tu jde je vlčí MOC a KONTROLU nad ovcemi. U nás zvolené do výboru SVJ nevolil potřebný počet „vlastníků s vlastním mozkem“, ale potřebný počet „ovcí na které stačí zaštěkat“
nebo je označit za členy nějaké zprofanované skupiny (babišovce, zemanovce, sp-ďáky nebo jiné škodiče krásného žití v SVJ a radosti z placení nákladů na krásné žití všem těm, co se dostali ke korýtku. Sice malému, ale přesto korýtku.)
a odsouhlasí vám co jen chcete. Hlavně když se ovce mohou pakovat hned ze shromáždění zpět k TV a básní o tom, že v dnešní a budoucí drahotě jim nebyl zvýšen příspěvek na správu 2-násobně, ale jen o 70%.

„Když jsme po prvním vyúčtování zjistili, že dva stejné byty nad sebou mají rozdíl ve vyúčtování nákladů na teplo 10 tisíc“

Kde bydlíte?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.