Vložil Milan20 (bez ověření), 14. Prosinec 2022 - 1:53

Nikoli. Píši pravdu a poučuji vztekajícího se všeználka. Laskavě si založte nový příspěvek a použijte nick „Milan“. Zaručeně to půjde, jako to šlo mně. Jenže stejným nickem („Milan“) již nelze dodávat další příspěvky ve stejném vlákně, neboť nick „Milan“ je registrovaným nickem. Jde o technickou chybu v PortalSVJ.Cz kdy se duplicita zadavatele při prvním zadání nekontroluje. Ověřte si to u majitele těchto webových stránek, pokud se samozřejmě nechcete jen hádat nebo mně sprosťácky za uvedení pravdy, smazat.

K dalšímu mohu už těžko co dodat, když mi upíráte autorství tohoto vlákna. Své lži o krádeži identity ve Vašem prvním odstavci byste měl dokázat. Nebyl-li by jste zlostný troll, vyzkoušíte si postup v prvním odstavci a omluvíte se za svou hloupou neznalost. Kdybyste jen trochu přemýšlel, asi by Vás mělo zarazit, jak mohlo být toto vlákno zadáno nickem „Milan (bez ověření)“ bez URL a nikoli nickem „Milan“ („http://www.por­talsvj.cz/user/mi­lan“). Tak daleko ale Váš mozek nepracoval, než jste tu začal urážet můj mozek a kydat na mne, že?


§4/1 → „Poskytovatel služeb má právo požadovat na příjemci služeb placení záloh na úhradu nákladů na služby poskytované s užíváním bytu. Výši záloh si poskytovatel služeb s příjemcem služeb UJEDNAJÍ, nebo o ní rozhodne … společenství“. Aha, tak kdo je tady lhář? V §-fu se uvádí, že strany si výši záloh UJEDNAJÍ nikoli že příjemce je povinen strpět diktát ze strany sociopatů zastupujících SVJ. Arbitrem je společenství (ukládající SVJ prostřednictvím shromážděných hlupců). Mezi shromážděnými hlupci jsou sice další „mozkovny“, ale to jsem já v tomto vláknu řešit nechtěl.

Mohl bych psát o pravidlech v našem domě, ale já psal o rozsudku jednoho soudu. NEVĚŘÍM ale, že byste Vy odpověděl jinak než urážlivě, tak aby tomu porozuměl i někdo jiný než jen Vy sám. Takže já do Vás vidím – Vy debatovat nechcete, Vy znáte jen jednu „pravdu“ a to tu svoji – což jsem zjistil pročítáním starších diskusí, kam se vždy nacpete.

O paušální platbě jsem nepsal ničeho.

Milan (zadavatel vlákna)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.