Vložil pro Petr (bez ověření), 21. Listopad 2022 - 11:33

Máte pravdu, že jsem se špatně vyjádřila hned zkraje (také mě to hned bouchlo do očí, když jsem si svůj příspěvek přečetla :D ), 19 let jsem měla za to, že se jedná o „ÚČET SVJ“. Je uvedený ve stanovách, i v příloze stanov v evidenčních listech od doby založení SVJ. Ani mě nenapadlo, že by tomu mohlo být jinak. Pravda je, že díky neochotě výboru jsem nikdy neviděla jediný výpis účtu, takže jsem si nemohla ověřit komu BÚ patří. Možnost, že by se mohlo jednat např. o soukromý účet předsedkyně, mě ani nenapadla. Ale je to logická úvaha.

Číslo jsem chybně neuvedla, ten trvalý příkaz fungoval dosud 19 let bez problémů. Jedná se o banku ČSOB (tam je vedený účet příjemce i mě jako odesílatele), a přišlo mi mailem „Informace o vyřazení platby ze zpracování“ a text „účet příjemce nemohl přijmout tuto platbu“. Že byl BÚ zrušen to napadlo mě po doručení té informace od banky, pravda ale je, že se s tím účtem mohlo stát cokoliv, jak jste s panem Justitianusem uvedli (to jsem nevzala v úvahu). Od toho 3.11. jsem pak platbu zkoušela zaslat víckrát jako jednorázovou, neprošla nikdy.

Dopis se mi vrátil s poznámkou, že po ukončení úložní lhůty (nezastižen, oznámeno) se vrací zpět odesílateli.

Děkuji Vám všem moc za konzultaci, moc si toho vážím, byla jsem z toho špatná a pravda je, že jiný pohled to vidí z jiné perspektivy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.