Vložil Justitianus, 29. Červen 2022 - 10:40

Během jedné minuty jste sice našel odkaz, ale ale je to tlející humus. Mrtvola, která si ještě nestačila všimnout že už hnije.

Už jen první dojem je záporný: Při pokusu navštívit stránky https://www.smut.cz se objevuje varování:
Neplatný certifikát, nedůvěryhodný web. Musím se tedy připojit bez zabezpečení. Dobrá, nezabezpečený web http funguje. Copak tam asi najdeme?

Aha. Stránky byly vytvořeny v roce 2008 a od té doby je nikdo nezměnil. Obsah který by zajímal SVJ je prakticky nulový – to o něčem svědčí.

Na webu o sobě tvrdí tyto údaje:

SMÚT s.r.o.
Sokolovská 691
Tachov
34701

Tady už přestává veškerá legrace. Kontrola v rejstříku justice.cz ukazuje, že tento údaj je lživý. Osoba s touto firmou v České republice neexistuje! Podvod? Naštěstí uvádějí identifikační číslo, a podle toho v rejstříku nacházím jiný subjekt:

Správa majetku a údržby Tachov s.r.o., IČ 25216899

Ti zoufalci ani nevědí jak se jmenují!

Na stránce http://www.smut.cz/…k/1718622209 nabízejí vzdálený přístup k údajům o bytech, cituji:

Vzdálená správa bytu
Jednatelé za společenství vlastníků, kteří mají zájem o prohlížení si údajů o jednotlivých bytech v SVJD můžou po domluvě na SMÚT obdržet přístupové údaje pro vzdálenou správu bytu a mít tak přehled o neplatičích, stavech vodoměrů a počtech osob v domě.

Ve firmě zjevně nikdo netuší, že v SVJ (nikoliv „SVJD“) neexistují žádní „jednatelé“. Někomu takovému bych činnosti správy nesvěřil.

A už jen třešničkou na dortu je nabídka vzdáleného připojení pro „jednatele za společenství vlastníků“ na stránce http://www.smut.cz/clanek/3563256. Dostávají zde radu jak obejít a překonat zabezpečení ve svém webovém prohlížeči, jak posílat svá osobní data a přihlašovací údaje nezabezpečeně. Děkuji, takové služby nechci.

Pokud ale někdo touží využívat tento socialistický skanzen, ať to zkusí.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.