Vložil Justitianus, 26. Květen 2022 - 5:24

Levandulie, zanechte psaní bezvýznamných textů. To nás nezajímá. Rozhodující je pouze to co jste schopna prokázat.

☀ Jestliže byla nějaká dohoda se SVJ (o tom že Levandulie nechá provést konkrétní práce vlastním nákladem a SVJ to pak proplatí), pak jistě máte tu dohodu písemně s podpisy statutárů, nebo je to uvedeno v zápisu ze shromáždění, nebo je to v zápisu ze schůze výboru a Vy máte kopii toho zápisu. Nám to zde nemusíte vykládat. Pouhá Vaše slova nás nezajímají.

☀ Jestliže tvrdíte, že stav nějaké části domu byl „havarijní“, jistě k tomu máte písemný posudek soudního znalce s kulatým razítkem. Pouhá Vaše slova nás nezajímají. Držte se prokazatelných fak­tů.

☀ Naprosto nás nezajímají Vaše fantazie o tom „co by kdyby“ a jak jste zachránila dům. Pokud k Vašim tvrzením nemáte posudky soudních znalců, ale pouze fotografie, najděte si znalce který bude ochotný vystavit dobrozdání pouze na základě Vašich fotek a Vašeho vylíčení stavu před opravou. Stav na místě už posoudit nemůže – původní stav je nenávratně změněn, základy jsou zasypány.

Zbytečně se nás pokoušíte přesvědčovat o Vaší verzi. Nám je to úplně jedno! Přesvědčujte vlastníky jednotek a statutáry ve vašem domě. Zde už jen ztrácíme čas – Vy psaním, a my čtením.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.