Vložil Justitianus, 27. Leden 2022 - 15:40

Jen blb bude navrhovat řešení, které bude stát peníze za zbytečného soudniho znalce; a Google taky nebude ty logy tahat ze záloh zadarmo. To vše prodlouží a prodraží projednávání před soudem o desítky tisíc – zcela zbytečně.

Přitom postačuje pouze v původním emailu uvést ty statutáry do řádku CC:.

V tom případě ani nemusí dojít na soud, protože vlastník jednotky (nebo jeho advokát) pochopí, že je zcela neudržitelná výmluva „že mu SVJ nedoručilo předpis příspěvků, nebyl seznámen s vyúčtováním služeb“, atd.

Právě toto je důvod, proč mnohá SVJ odesílají email určený všem členům tak, že je všechny uvedou jako adresáty v poli TO:. V tom případě mohou všichni adresáti u soudu dosvědčit doručení.

The TO field is, according to the rules of email etiquette, meant for the main recipient(s) of your email. To be more precise, this field should be used to include the recipients who are required to take action in response to the email.

Takže tento postup je korektní, a důkaz emailem obstojí u soudu.

Zdeno, Vy nejste jen fachidiot. Buď jste troll, nebo to nemáte v hlavě v pořádku. Případně jste soudní znalec, a přihříváte si zde vlastní polívčičku: chtěl byste si vydělat bokem ve sporech o doručování pomocí emailu.

Jinak se nedají vysvětlit ty kraviny, které zde píšete.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.