Vložil Zdeno (bez ověření), 27. Leden 2022 - 13:10

Vaše neznalost e-mailu je až směšná, ale stále jste přesvědčen, že vše znáte a jen vy, jediný vyvolený, máte ve všem pravdu.

Samozřejmě, pokud vás to pohladí na duši, tak „máte pravdu, opravdu se v e-mailech neorientuji“ (sice provozuji několik mailserverů, ale jo, nic o tom nevím). O tom, že existuje hlavička Message-ID, přidělena (jednou) prvním MTA, která je pro daný e-mail stejná (a jedinečná) a pomůže k prokázání hromadného e-mailu – o tom ani netušíte, místo toho si myslíte, že při BCC to nelze prokázat. Lze, jak jsem psal již předtím, trochu se jen situace komplikuje – a platí také to, co jsem již psal, že to nepochopíte, protože vůbec netušíte, o co jde. Ale budete stále prskat na jiné.

K ÚOOÚ – znovu, neumíte číst? Nechápete psaný text? Znovu si přečtěte: „pokud posíláte za SVJ cokoliv hromadně, tak…“ – dobrá, tak abyste to lépe pochopil, doplním/upravím to: Pokud posíláte jménem SVJ členům SVJ cokoliv hromadně, tak nikdy…". Je to lepší? Pokud ne, opravdu, nestyďte si přiznat, že něčemu nerozumíte a zeptejte se ÚOOÚ, jak správně poslat hromadný e-mail členům SVJ tak, abyste nekorektně nezveřejňoval jejich e-mailové adresy (k čemu souhlas nemáte). Nebo si pak (v případě opakovaného porušení) neste následky, on by vám to ÚOOÚ vysvětlil, co jste podělal…

A pro vaše pobavení, když obvykle trváte na detailech a všechny za ně kritizujete: nastudujte si rozdíl mezi slovy email a e-mail.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.