Vložil Tomas. (bez ověření), 24. Září 2021 - 14:43

Situace je teď taková, že jsme nechali znovu otevřít pojistnou událost (na SVJ) a tlačíme přes pojišťovnu na nalezení příčiny. Tzn aby SVJ v zastoupení předsedu našlo tu příčinu, jestli je to na společných částech domu a nebo soukromých. Soused ale neotvírá, nereaguje na sms, email ani volání a dnes ani neotevřel terénnímu pracovníkovi pojišťovny. Jelikož ho občas slyšíme něco nahoře ťukat a sekat, tak je jasné, že chce zřejmě najít chybu sám ale pochybuji, že něco zjistí, případně my se dozvíme pravdu.

Co je pozitivní, tak flek zatím pár dní stagnuje a nerozšiřuje se dál, ale nevíme vůbec jestli je to tím, že má teď vybouranou část odpadu a večer se koupe venku v bazénu (odpad se nevyužívá) a nebo tím že našel skutečnou příčinu.

Možná se ptám hloupě, ale jaké máme vůbec možnosti se s ním jako předsedou SVJ potkat a získat nějaké informace, jak SVJ pokročilo s hledáním? Jednoduše aby začal komunikovat?

Když opět svoláme mimořádnou schůzi SVJ, tak to k ničemu nepovede, protože tam opět nedorazí. Odvolávat ho nemá smysl, protože bude problém mu doručit zápis z jednání a získat od něj kompletní agendu, to je běh na dlouhou trať.

Poslední varianta co pak ještě zbývá je u nás rozebrat část zdi (šířka 60 cm) a dokázat mu že ta voda teče seshora.. Ale opět narážíme na to, jak mu to oficiálně předat.. Pokud bych ho někde náhodou potkal a něco mu řekl/předal, tak je jasné že to zapře..

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.