Vložil Tomas. (bez ověření), 24. Září 2021 - 6:13

Náš případ se na ten paragraf § 1183 přesně hodí. Nechali jsme na SVJ schválit přivolání technika ohledně defektace a i způsob jeho financování. Když technik přijel, nebylo mu dovoleno hledat příčinu, pouze po něm požadováno předělání odpadu a potvrzení že je jinak u souseda vše v pořádku. Z toho důvodu technik odjel. Máme to od něj i písemně. Mezitím už ale náš milý soused a předseda začal po domě a také na pojišťovně rozhlašovat, že technik odjel protože se k nám do jednotky nedostal.

Nicméně hned v první větě té zprávy od technika je uvedeno, že nejprve navštívil náš byt a poté šel o patro výš, kde se místo práce a hledání úniku řešilo potvrzení, že má soused vše OK a že už nic platit nebude. Přitom bylo na schůzi SVJ odsouhlaseno, že se na to použijí prostředky z plnění pojistné události, určené k tomuto účelu.. Které byly ihned po vyplacení plnění, předsedou SVJ „zkonfiskovány“ a možná i utraceny..

Toto se také řešilo na poslední schůzi SVJ, ale když to předseda SVJ/soused záměrně bojkotoval svojí neučastí, tak se samozřejmě ničeho nedopátralo, protože k tomu neměl kdo poskytnout vysvětelní.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.