Hlasování mimo zasedání

Vložil DanaH, 16. Září 2021 - 9:17 ::

Přeji všem hezký den a prosím vás o váš názor k níže zaslanému tématu?

Má vlastník právo vyžadovat kompletní zápis z „Hlasování mimo zasedání“ včetně všech odkazovaných příloh a výsledků jednotlivých hlasování – (oznámení o Hlasování mimo zasedání bylo zasláno e-mailem s přílohami, a předpokládám, že kdo neměl e-mail, tak obdržel vše přes poštovní schránku).

  • Hlasování se o účetní závěrce za r. 2020 (Příloha 2) – tedy bez vznášení dotazů
  • Schválení rozpočtu za r. 2021 (Příloha 3) – tedy bez vznášení dotazů
  • Schválení Změny Stanov, čl..... (příloha 4) – bez možnosti podat případně pozměňovací návrh.

Do které doby musí být doručeny výsledky Hlasování mimo zasedání? (Ukončeno 14.7.2021 a zasláno po urgenci až 14.9.2021, zápis podepsán 26.8.2021 – ve stanovách termín není určen).

Hlasování nebylo prováděno přes aplikaci web on-line hlasování, ale v písemné formě případně přes email a bylo prováděno v době, kdy již bylo možné svolat shromáždění vlastníků.

Na požadavek o zaslání kompletního zápisu bylo sděleno že: Na konci Oznámení je napsané, že se všemi přílohami (které jsou totožné s těmi, které jste již obdržela pro hlasování ve Výzvě, tj. účetní závěrka, rozpočet a návrh na změnu stanov) a hlasováním je možné se seznámit u nás, tj. pro Vás konkrétně na pobočce v ...... –

V dokumentu je napsáno: Přijatá usnesení vč. všech příloh společně s výsledky hlasování budou založena u statutárního orgánu a členům společenství budou přístupná k nahlédnutí do 30.9.2021.

Pokud tedy proběhlo hlasování mimo zasedání, neměly by vlastníci obdržet kompletní zápis a jenom celkový výsledek hlasování? Návrh hlasování předkládal předseda SVJ, který je současně i správcem SVJ.

Ptám se proto, že v jiném SVJ, kde již proběhla hlasování mimo zasedání bylo vše zaslán e-mailem (zápisy včetně všech příloh) a současně zveřejněno i na webu SVJ.

děkuji předem za vaši odpověď.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.