Vložil Justitianus, 11. Srpen 2021 - 18:03

Alexi, jste nejen popleten, ale zjevně nerozumíte jednoduchému textu v češtině. Své tvrzení jsem upřesnil už o pět hodin později, v příspěvku http://www.portalsvj.cz/…ych-vodomeru#…, tak si to tam laskavě přečtěte. A neptejte se dokola na dávno vyjasněnou věc.

Pokd to není z Vaší strany přehlédnutí, pak by to znamenalo, že dáváte zlomyslně mým slovům jiný význam, než jaký skutečně mají. Napsal jsem to v jedné konkrétní diskusi (SVJ rozúčtovává podle neověřených vodoměrů), která se týkala jednoho konkrétního tématu (rozúčtování nákladů na vodu), šlo o mou konkrétní odpověď jednomu konkrétnímu diskutujícímu (Petr), a reagoval jsem přímo na jeho jedno konkrétní tvrzení o vodoměrech.

  • Petr v té diskusi napsal: „Na základě čeho se rozúčtovává na neověřené vodoměry ? Rozhodnutím shromáždění nebo svévolí výboru ? (…) Možná že to, čemu říkáte „právo“ může být „přebito“ (…) rozhodnutím shromáždění.
  • Na toto jsem mu odpověděl: „Rozhodnutí shromáždění (…) není tedy právně závazné pro nikoho
  • Že rozhodnutí o neověřených vodoměrech není právně závazné pro nikoho plyne přímo z § 1 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb.. Šl by o rozhodnutí porušující veřejný pořádek, tedy absolutně neplatné.

Ještě něčemu nerozumíte? Rád vysvětlím, ale prosím vždy si napřed přečtěte (a zkuste pochopit) o čem se kde diskutovalo.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.