Vložil Justitianus, 6. Srpen 2021 - 10:36
  • Básníku, ptále se tvrdohlavě: „proč to nemohu nazývat fond oprav?“.

Protože jenom blb, podvodník, nebo zlomyslná osoba používá dobře známé a definované pojmy v jiném významu. Pojem „fond účetní jednotky“ je v předpisech i v účetních standardech jednoznačně definován. Není tedy pochyb o tom co je fond právnické osoby SVJ, jakým způsobem se vytváří, jaké jsou podmínky zavedení fondu, jak se o něm účtuje v účetnich knihách, z jakých zdrojů účetní jednotky může být naplňován, jaké jsou daňové důsledky naplňování fondu účetní jednotky.

K dalšímu Vašemu nepravdivému tvrzení: příspěvky jsou v zákoně pojmenovány (označovány) „příspěvky“. Jen blb by tuto skutečnost mohl popírat.


Zkuste prosím zajít do restaurace, objednejte si vepřový guláš a pivo. Pak zkuste namítat, že pojmem „vepřový guláš“ jste mínil krupicovou kaši, a pojmem „pivo“ jste mínil „mléko“. Buď Vás vyhodí, nebo na Vás zavolají policii, nebo (půjde-li o vesnickou hospodu) nakonec dostanete napráskáno od štamgastů jako kverulant a provokatér.

Potrhlí básníci to zkrátka nemají v běžném životě lehké. Lidská řeč jako prostředek komunikace se začala vyvíjet před 100000 lety. Buď se přizpůsobte nám, normálně myslícím a komunikujícím, nebo požádejte někoho svéprávného, aby na Vás dohlížel.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.