Schválení rozpočtu SVJ - jak na varianty?

Vložil BásníkAmpleforth, 5. Srpen 2021 - 21:46 ::

SVJ musí mít rozpočet schválen shromážděním vlastníků. Rozpočet, který se bude schvalovat musí být zaslán předem jako součást pozvánky na schůzi shromáždění vlastníků. Jasné. Ale náš výbor by rád nechal vlastníky hlasovat o tom, jestli se bude dělat rekonstrukce A a také jestli se bude dělat rekonstrukce B. A také bychom rádi navrhli zvýšení fondu oprav.

To máme 3 různé věci, které ovlivní rozpočet – každá z nich může být zcela nezávisle vlastníky schválena nebo odmítnuta. To dává 8 různých variant rozpočtu. Musíme vyhotovit 8 kompletních návrhů rozpočtu a dát je jako přílohu pozvánky? Nebo je možné aby v tom rozpočtu bylo některé náklady uvedeny podmíněně (dle výsledků hlasování) a v položce příjmy fondu oprav bylo např. 500 000 až 700 000 (dle výsledku hlasování)? Samozřejmě, že poté, co budou odhlasovány ty rekonstrukce a fond oprav, tak bude jasné, která z těch 8 možných variant to je – jde o to, že ta varianta nebyla dříve vyhotovena jako jeden z těch 8 možných návrhů.

Díky.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.