Vložil Justitianus, 5. Květen 2021 - 6:42

Opravdu jste blb.

Nejméně čtyřikrát jsem zde vysvětlil, že náklad nad 200% u jednotlivého příjemce služeb není účelně vynaloženým nákladem na vytápění. Proto musí částka přesahující 200% u jednotlivého příjemce být odečtena od nakladů domu na vytápění, a to ještě před začátkem rozúčtování.

Předmětem rozúčtování podle vyhlášky bude pouze náklad očištěný od těch nákladů, které nebyly účelně vynaloženy na službu „vytápění“. Neúčelně vynaložený (vyplýtvaný) náklad je škodou, kterou SVJ musí vymáhat na škůdci v plné výši.

  • K rozlišení nákladů účelně vynaložených a neúčelně vynaložených jsem zde citoval 29krát ze zákona č. 89/202 Sb.
  • Citoval jsem příslušnou část vyhlášky č. 372/200 Sb., která tuto problematiku výslovně upravovala v letech 2002 až 2015.
  • Citoval jsem metodický pokyn k vyhlášce č. 269/2015 Sb., který obsahuje doslovně totéž co bylo uvedeno ve vyhlášce č. 372.

Vy však zase píšete ty Vaše pitomosti o nějakém rozúčtování nákladu, který ovšem vůbec nepatří do nákladů na vytápění. To je tupost a pohrdání právem, pane. Ten náklad nesmí být zahrnut do rozúčtování nákladů služby. SVJ by porušilo zákon. Vy jste si nepřečetl můj příklad se spotřebou paliva u automobilů?

Justitianus

Zákon č. 946/1811 zák. soud., obecný zákoník občanský (ABGB), ze dne 1. června 1811
§ 21
Kdož pro nedostatek let, pro duševní vadu nebo jiné poměry nejsou způsobilí sami své záležitosti řádně spravovati, jsou pod zvláštní ochranou zákonů. Sem náležejí: (…) zuřiví, šílení a blbí, kteří jsou užívání svého rozumu buď zcela zbaveni, neb alespoň nejsou s to poznati následky svých činů (…).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.