Vložil Justitianus, 2. Duben 2021 - 22:24

Pane Neugebauere, píšete že Vás školí opravdoví odborníci.

  1. Asi proto nejste schopen rozpoznat rozdíl mezi užíváním cizí věci a pouhým zajišťováním správy cizí věci. Pokud nevíte co je užívací právo (ius utendi), najdete to v § 1283 zákona č. 89/2012 Sb..
  2. Asi proto nedokážete nalézt v § 22 zákona o požární ochraně povinnosti správce cizího majetku, které tam jsou výslovně vyjmenovány. Mám Vám to citovat?
  3. Asi proto nejste schopen odpovědět na můj jednoduchý dotaz kde v zákoně o požární ochraně nachazíte ustanovení, které by rušilo (zneplatňovalo) mnou citovaný § 2 odst. 2 zákona. Stále čekám na Vaši odpověď.
  4. Asi proto jste napsal tu lež, že jsem údajně ze zákona vytrhl jednu větu. Citoval jsem celý § 2 odst. 2, celkem 4 věty. Takto lhát Vás naučili ti „opravdoví odborníci“, nebo to je Váš vlastní způsob argumentace?
  5. Asi proto nejste schopen označit ustanovení občanského zákoníku, které by právnické osobě SVJ ukládalo nějaké konkrétní povinnosti v oblasti požární ochrany.

Buď jste velmi nepozorným žákem, nebo ti „opravdoví odborníci“ jsou velmi špatní učitelé a tahají Vás za nos. Stále opakujete jen to co do Vás nahustili, ale právně podložený argument jste zatím neuvedl žádný.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.