Vložil Justitianus, 7. Březen 2021 - 22:03

Anynomous (bez ověření) je zcela mimo realitu. Předseda jednal rozumně jako dobrý hospodář.

Nerozumím proč tazatelka prostě nepožádá o změnu označení na zvonkovém tablu. Namísto toho ničí tablo nějakými nalepenými papírky. Zcela správně je tento vandalismus odstraňován. Ve svém bytě může tazatelka třeba sprejovat po zdech, nebo házet odpadky pod stůl; ale pokud jde o společné části, neměla by je svévolně poškozovat.

Když proti tomu nebude zakročeno, může dům po pár letech vypadat jako ty paneláky v Mostě nebo v Košicích: https://data.tvkosice.sk/…_image5.jpg.

Kdybych byl v tom domě členem výboru, příště nechám pozvat úklidovou službu k odstranění a vyčistění polepeného zvonkového tabla, a celou částku dám vlastnici jednotky k úhradě. Rychle by pochopila že ničit společnou část se nevyplácí.


A mimochodem, tazatelko: nevím kde jste došla k tomu nesprávnému názoru, že pro účely kontroly práce neschopného pojištěnce musí existovat nějaký zvonek a na něm nějaké jméno. Nic z toho nemusí existovat!

Práce neschopná osoba prostě sdělí lékaři adresu místa kde se bude zdržovat v době pracovní neschopnosti a jakým způsobem tam může být kontaktována (např. sdělí jaké je označení na štítku u zvonku). Ostatně zkontaktovat práce neschopného pojištěnce je možné i pomocí telefonu či mobilu, chybí-li zvonek zcela. Postačí dát lékaři kromě adresy místa pobytu i telefonní číslo, případně jiné nutné instrukce: „Zabouchat silně na malé dveře vedle zelených plechových vrat a počkat, až uvážu psa“.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.