vnější vzhled- mřížka digestoř, přesun paraboly

Vložil Albatros222, 2. Březen 2021 - 12:31 ::

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je potřeba souhlas všech vlastníku domu , nebo stačí souhlas výbor a nebo dokonce není potřeba souhlas v případech, že:

  1. vlastník chce na vnější fasádě přesunout zařízení (menší parabolka )na příjem signálu internetu. Zařízení je namontováno na vnější omítce a v létě má špatný signál kvůli stromům a tedy by ho rád přesunul o něco výše a nebo pak ještě na druhou stranu.
  2. z bytu vlastníka kde je kuchyně vede odvodní roura od digestoře (každá jednotka to má vývod z kuchyně) , která vystupuje ven z fasády. Kvůli únikům tepla v zimních období by vlastník rád místo pouhé roury na konci (na fasádě) tuto rouru zakrátil a na její konec nainstaloval mřížku, která se uzavírá podle zapnuté nebo vypnuté digestoře tím by omezil únik tepla respektive také omezil vik studeného vzduchu do jeho jednotky. Je potřeba na výměnu „roury“ za mřížku povolení od všech vlastníku nebo stačí pouze výboru? Pouze jeho jednotka má na omítce zakončení rourou a ostatní mají pouze jednoduchou mřížku.. došlo by tedy i ke sjednocení vzhledu.

Mnohokrát děkuji za pomoc.

PřílohaVelikost
upravy.JPG88.27 KB

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.