Vložil Tomol (bez ověření), 28. Leden 2021 - 21:48

načtení v našem domě je cca 10m, resp. možná dál, ale to nevím – prakticky se stačí proběhnout po schodišti (obecně záleží kde, resp za kolika zdmi je vysílač u vodoměru – u nás v chodbách)

vám napsat číslo na papírek trvá asi tak 30 sekund, přečíst a přepsat 200 papírků za předpokladu, že je všichni vystaví trvá mnohem déle. Ikdyž vyvěsíte měsíc dopředu že bude odečet, v daný den není třetina lidí doma a poslední jednotlivce naháníte ještě týden po té. Potom to musí někdo opsat do programu na rozpočty, vzniká možnost špatně opsaných čísel, překlepů, omylem opíšete čísla k jinému bytu. Takže v reálu je to práce na deset hodin, a týden obíháte barák a voláte lidem kdy budou doma.

Oběhnout chodby trvá 3 minuty, všechny stavy měřidel jsou následně vidět v tabulce, export ven a import pro rozůčtování .. čas celkem 10minut, přesnost a jistota k tomu. A vy nemusíte být ani doma.

Díky tomu že uděláte odečty v jeden čas, tak můžete kontrolovat patní vodoměr. Když je děláte týden z papírků tak nezkontrolujete vůbec nic.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.