Vložil Vlastník 23.1. (bez ověření), 23. Leden 2021 - 21:20

Pane nebo paní Vložil ik (bez ověření), 23. Leden 2021 – 19:59 máte pravdu v tom, že je vždy ta horší varianta zajišťování chodu domu. Protože jeho nic netankuje se domu věnovat nad rámec toho co musí zajistit. ale nikdo se funkce ve výboru nechtěl ujmout (a nechce ujmout). Tedy externí předseda byla varianta.

Možná, že to co Vy považujete za problém, se z jeho pohledu, tj. člověka, který v domě nežije, se tak jevit nemusí. Jevit by se mu to jako problém mělo, když byl většinou vlastníků písemně upozorněn.

Ale úvodní otázka byla položena jinak. Vaše odpověd je v principu ve stylu, když nejste spokojeni s prací pana externího předsedy X, dělejte ji sami. Ale nikdo z vlastníků tu práci v SVJ dělat nechce a s největší pravděpodobností nebude. Pravděpodobněji se zvolí někdo jiný a externí. SVJ s externími předsedy jsou v ČR stovky, i když uznávám, že to není vždy nejlepší varianta. Na téma: „není dobré, aby byl externí předseda v SVJ“ apod., Vás žádám o založení nového tématu. Přeji pěkný večer.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.