Vložil PN8, 18. Leden 2021 - 15:44

Děkuji za odpovědi.

Pokud používáte pro dálkové hlasování a zasílání cenových návrhů datovou schránku SVJ, jak řešíte vlastníky, kteří datovou schránku nemají nebo si ji nechtějí zřídit?

1 a) Akceptujete službu ČP „doporučený dopis“ s vyplněným hlasovacím formulářem a cenovými návrhy?

2 a) Pokud akceptujete doporučené dopisy jak zajišťujete na dálku transparentnost? Tzn. aby výše cen v ostatních cenových návrzích NEviděl nikdo dopředu. Tedy, aby nikdo nemohl manipulovat a přizpůsobit si vlastní cenový návrh, dle výše cen v předchozích cenových návrzích ostatních?

2 b) Tzn. jak máte systém nastaven, aby bylo prokazatelné, že se cenové návrhy a hlasovací formuláře (i ty zaslané např. doporučeně poštou) otevřou současně až v den a hodinu začátku schůze SVJ?

3 a) Používáte nějakou formu živého audio-video vysílání z virtuální schůze SVJ, kdy se celý průběh schůze (přihlášeným vlastníkům) živě vysílá a také zaznamenává. Např. živé vysílání na YouTube.com a podobně?

4 a) Nebo provádíte jen audio-video záznam z virtuální schůze SVJ, např. při otevírání cenových návrhů a hlasovacích formulářů máte zapnutou např. televizi, rádio, internet (přepnete mezi několika kanály) s živým přenosem. Tak prokážete den a čas začátku virtuální schůze. A zaznamenáváte do video-audio záznamu další průběh virtuální schůze až do jejího konce?

Děkuji.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.