Odpočet vodoměrů a úklid

Vložil MB (bez ověření), 27. Listopad 2020 - 19:46 ::

Dobrý den,

prosím o info , v těchto dnech probíhal v paneláku odpočet vody. Členka výboru- mimochodem seniorka = 75 + obcházela nájemníky a sepisovala odpočty. V době nouzového stavu – bez roušky, bez rukavic, v ruce držela seznam a tou samou tužkou , kterou vám podala chtěla aby jste ji podepsali že souhlasíte se stavem vodoměrů. Neříkajíc o tom že jsi na každém patře otevírala a zamykala klíčem dveře .Odpočet jsme se sousedkou napsali a nalepili na dveře. Na druhý den paní přišla zas- sousedka ji podepsala odpočet ale já jsem to odmítla podepsat – znovu neměla rouško, ani rukavice, strkala mi do ruky tužku a ten seznam nájemníků- mimochodem v paneláku je 72 bytů – tak 71 nájemců ten seznam mělo v ruce a podepsalo jí to . Tak se paní na mně osočila.

Já se teda ptám – je vhodné aby paní bez ochr. pomůcek obcházela nájemníky v době nouzového stavu – bez ochr. pomůcek?Můžou kompetentní orgány za porušení hyg. předpisů dát pokutu za nedodržení předpisů? Musím podotknout , že paní u nás v baráku i uklízí , prakticky se dotýká všech povrchů- bez roušky, bez rukavic -měla by čistit pravidelně kliky, na dveřích, madla na schodišti, výtah.Jaké jsou předpisy – upozornila jsem na to výbor ale nikdo se k tomu nechce vyjádřit. Předem děkuji za odpověď.

MB

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.