Vložil radka2222 (bez ověření), 27. Listopad 2020 - 12:48

suri, nezlobte se na mě, ale já mám z vašeho „dotazu“ pocit, že máte vztahové problémy a hledáte chyby jen u jiných a u sebe ne. zavání mi to až paranoiou:-( třeba – Sousedka vyjizdela autem at deti uhnou – pokud jela po komunikaci pro vozidla, děti tam nemají co dělat. že na ně údajně byla sprostá je blbé, to bych za ní šla a slušně ji požádala, ať se nadávkám vyhne.

pořád mě sleduje… jak? dala někam kamery? číhá na vás před bytem? odposlouchává vás? chce nás rozdělit nesmyslama… no já nevím, pokud by mi dělali sousedi nepříjemnosti, tak by nás to (mě a mou rodinu) spíš stmelilo.

Ja jsem slušná ,hodná ,starám se o děti a ještě dálkově studuji… to je asi jen váš subjektivní dojem, i když nevím, co s tím vaším problémem má společného studium.

Koukají na mě jak vrazi … opět váš subjektivní pocit, a i kdyby se mračili, je to jejich problém.

zkuste napsat objektivně přesně co vám tak zlého provádějí. kromě narážky na vrzající postel (a nezlobte se, kdoví jak to bylo) a to, že nevybíravě nadala dětem když vyjížděla autem a ony se jí tam pletly, nevidím nic konkrétního, na základě čeho by se dalo poradit jak dál.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.