Vložil aby bylo jasno (bez ověření), 2. Říjen 2020 - 11:08

jsem si jist, že JutovýPytel neví jak naditý má být měšec s výší odměny pro právníka, který nemá v hlavě jen svoje palmáre nebo lejno.

jsem si jist, že JutovýPytel neví jak naložít s měšcem naditým „54800 Kč“, pro vyhledání DOBRÉHO advokáta, který nezradí před 3-tím stáním O NIC VÍCE, než kamarádka tazatelky.

mám asi „Déjà vu“ ale tyhle rady JutovýhoPytle jsem už slyšel od jezerního-Laka, taky-právního experta co tu perlil asi 10 let, který ale nikdy v soudní síni nehájil ani jen sebe, natož aby byl schopen uvést poctivě KDE JE TEN právník nebo právní kancl, který doporučuje, se kterým má své ZLATÉ zkušenosti. To nám tady na PortalSVJ, ani kamarádce tazatelky, nepomůže.

Fakt, jaká je korelace mezi výší odměny a erudicí konkrétního „právníka“? Ví to někdo mimo experta Juto-Pytla?

Reálně se lze podívat na vyhledávač advokátů na WWW.CAK.CZ. Zkusit se podívat na nabubřelé chvalozpěvy na těch stránkách – pokud se je dotyčný advokát namáhá naplňovat. Dále zkoukneme rezence na „www.parlamen­tnilisty.cz“ pak morgo-filku „Slámovou“, dál hájiče mafie Sokola, nebo policejního prudila Lásku, … nebo pomlouvačný server „znamysoudce.cz“ či „oadvokatech.os­pravedlnosti.cz“. A co dále…?

Na „znamysoudce.cz“ jsou ale jen pomluvy těch, kterým ublížili nebo oslavné kecy těch, kterým zaplatili. Takže, než bude zasejc sokolík JutoPytel mutovat „Komu není rady, tomu není pomoci.“, měl by se zeptat sám sebe, zda by za takovou svou odpověď zaplatil alespoň 10-tník nebo by za ni dal dotyčnému možnost navštívit zubaře. JutoPytel je expert, tsfffff!

Právní kvalitu je nutno hledat nejprve u sebe, pak v rodině, u přátel, u známých, na hnoji a teprve pak si musí vsadit na loterijním serveru: https://vyhledavac.cak.cz/. Nikde ale nelze najít advokáta „kamaráda“ (nejen osobního (Jessica Fletcherová), ale ani za obolus), takového, který má zájem aby klient měl maximální péči a nenulovou šanci na výhru.

Dál by nám něco RELEVANTNÍHO měl uvést JutoPytel – třeba neví jen houbelec, kdo ví…


aby bylo jasno

po bitvě je každý generál – zvlášť JutovýPytel.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.