Vložil Justitianus, 29. Září 2020 - 14:27

Tomasi, přestaňte žvanit. Vy jste byl povinen zaplatit nedopatek za služby, protože jste byl hnusným neplatičem. Kvůli tomu nedoplatku jste byl přece jako dlouholetý neplatič žalován! Zase se pokoušíte lhát…

Neustále melete cosi o neověřených vodoměrech, ale to je bezvýznamné. Neověřený vodoměr není totéž co vadný vodoměr. Odkaz na tři starší judikáty jsem zde uvedl. I vašich pět judikátů to potvrzuje: soudy kašlaly na Vaše výkřiky a výmluvy o neověřených vodoměrech. Byl jste neplatič a podle toho s vámi bylo jednáno.

Jste těžký případ, Tomasi. Lžete opakovaně a dlouhodobě. U Evropského soudu ve Štrasburku Vás čeká další hladká prohra.

Justitianus

P.S.
Úplně jinak mohl celý Váš spor probíhat, kdybyste byl tenkrát ihned podal námitku k vyúčtování a prokázal, že Váš bytový vodoměr je vadný (např. že měří 2× vyšší objemy než je skutečně protečené množství). K takové kontrole Vám stačil pouze desetilitrový kbelík a pár minut času. V tom případě by se SVJ muselo Vaší námitkou zabývat. Ale nééé, – Tomas kašlal na správnost vlastního vodoměru, a namísto toho vyrukoval s bezvýznamným tvrzením že vodoměrům chybí metrologické ověření. Není divu, že to soudy smetly se stolu.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.