Opakované chození do schodů - stížnosti od SVJ / osvětlení chodby

Vložil Larsen Nielsen, 9. Září 2020 - 17:28 ::

Dobrý den,

Měl bych tu až jedno možná velmi úsměvné téma k diskuzi, sice používání schodů jako prostředku k cvičení.

Zkrátka, začal jsem v denních dobách mimo noční klid používat schodiště panelového domu jako „improvizovanou tělocvičnu“, tudíž z přízemí vyběhnu do nejvyššího patra, tam se otočím a zase bězím dolů a to třeba 10–11krát Používám sálové boty, abych omezil co nejvíce hluk. Po několika takových sprintech, které buď ostatní překvapilo pozitivně, anebo to ignorovali, začal mě pravidelně osočovat technik z SVJ, že kvůli mě často vypadávají jističe, praskají žárovky ve společných prostorech apod. Na což jsem reagoval tak, že nemáme v domovním řádu zmínku ani odvolávku na jiný předpis, který by mi to zakazoval. Dokonce několikrát ten stejný pán osočil i jiné obyvatele, kteří místo výtahu používají schody, že kvůli nim také praskají stále žárovky

Jaký je váš názor na moje počínání, má SVJ / BD nárok po mě uplaťnovat prasklé žárovky a práci technika, že nahazuje jističe? Dále máte nějaké zkušenosti s přechodem od halogenek / žárovek k zářivkám nebo LED v společných prostorech, zvládají časté spínání zejména v zimních měsících?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.