Vložil Justitianus, 15. Červenec 2020 - 18:05

Jardo, je bezvýznamné zda parkoviště je na parcele spolu s domem. Nemusíte to opakovat. Odmítáte podat tu informaci, o kterou Vás diskutující žádají.

Co jsem zde napsal o vašem problému s parkovištěm a úloze SVJ – to platí pouze za předpokladu, že jde o společný pozemek uvedený v prohlášení. Jasně jsem to vymezil hned v prvním příspěvku této diskuse: Vložil Justitianus, 14. Červenec 2020 – 20:01.

Pokud je to snad s pozemkem jinak (tedy dům není součástí pozemku, nebo pozemek není v prohlášení vlastníka budovy uveden jako věcné příslušenství domu), pak role SVJ je nulová! (Poměry mezi spoluvlastníky pozemku však jsou přesně takové, jaké jsem už popsal ve více příspěvcích této diskuse.)

Citujete tedy laskavě co je v prohlášení uvedeno o pozemku, případně jak je pozemek veden v katastru. Pokud nejste schopen či ochoten nám tu informaci poskytnout, pak nám postačí adresa domu, nebo název katastrálního území + parcelní číslo. My už si to najdeme sami. Já v této diskusi končím, dokud ty informace neposkytnete.

Mimochodem, stanovy SVJ jsou v této věci bezvýznamné, ty neřeší spoluvlastnické vztahy!

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.