Vložil Justitianus, 6. Červenec 2020 - 21:40

Pane tomas22, už jsem Vás v jiných diskusích upozornil, že máte potíže s pochopením psaného textu v českém jazyce. Tak je tomu i v tomto případě.

  • Napsal jste: „Vaše tvrzení, že vyhláška 120/2011 Sb se týká jen hotelů a nemocnic …“. Já jsem ovšem nikdy nic takového netvrdil. Tuto pitomost jste si vymyslel Vy sám.

Opakovaně píšete nepravdy, aniž si to zřejmě uvědomujete. To není normální. Zamyslete se nad tím. Požádejte někoho, aby Vám vysvětloval obsah textů v českém jazyce, jinak se v tom opět ztratíte.

  • Připomenu Vám tedy, co jste napsal 5. července 2020 v 9:20: „Je normovaná spotřeba milý Justitiane a nejedete ji v příslušné normě.“ To je zmatená pitomost, pane.

Na to Vaše nesprávné tvrzení jsem Vám věcně a slušně odpověděl, že neexistuje ani „normovaná spotřeba“, ani žádná „norma“, která by snad tu neexistující „normovanou spotřebu“ měla obsahovat. Máte k tomu snad něco k věci?

Jsem rád, že jste nakonec snad porozuměl zásadnímu rozdílu mezi normou ČSN/ISO a vyhláškou (která je celostátně závazným právním předpisem). Možná jste pochopil i to, že žádná norma (ba ani vyhláška č. 120/2011) neobsahuje žádnou „normovanou spotřebu“. Zatím Vám nedošlo, že relevantní vyhláška č. 428/2001 Sb. také neobsahuje ani slovo o nějaké „normované spotřebě“. Ale třeba se k tomuto poznání časem dopracujete – kdo ví …

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.