Vložil páčko (bez ověření), 9. Červenec 2020 - 12:29

Vážený pane 25Malý,

když si pořádně přečtete co jsem o daným případu napsal tak vám bude jasný že ta „spravedlnostní“ stránka je zmáknutá a podle bodů A, B a C se fakt platí. Co tady řeším je to že je to asi nelegální protože podle prohlášení jsou i položky co máte pod C společný i vlastníkům nebytů. A změnit to jde podle všeho jenom změnou prohlášení se 100% souhlasem, což je nedosažitelný.

Většina vlastníků v daným případě s nižším příspěvkem nebytů souhlasí, ale je tam sporný dědický řízení, nekontaktní vlastníci a jeden majitel bytu co má na nebyt zálusk, je ochotnej plnou sazbu platit a teď vyšiluje že buď bude platit nižší sazbu i za byt nebo budou nebyty platit plnou palbu. A já chci vědět jestli existuje legální způsob jak tu spravedlnost udělat bez 100% souhlasu.

Při zmínce o změně prohlášení se teď šprajclo i pár dalších byťáků, že jako spravedlnost jo, ale proč by jako měli oni platit změnu prohlášení když z ní profitujou jenom nebyťáci, že ať si to nebyťáci nechaj sepsat za vlastní, oběhnou si podpisy a všechnu tu srandu okolo, protože je rozdíl zvednout ruku na schůzi a cálovat pro ně zbytečnej papír a honit předsedu po čertech ďáblech.

Čili problém je podobnej jako u pana Jaroslava Pokornýho, akorát tady ta dobrá vůle řešit to spravedlivě je ale zákon tomu nepřeje. Vypnout google a zapomenout na zákony a vyhlášky, na prohlášení vlastníka budovy prostě nejde a tak tu pátrám co dělat když se zákony a spravedlnost srazí případně je spravedlnost závislá na dobrý vůli jiných osob s vlastní agendou a ještě drahá finančně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.