Vložil tomas 22, 8. Červen 2020 - 7:38

hm no slovem hloupost jsem expresivně označil vaše květnaté vývody na téma, v němž se neorientujete.. což je patrno z vaše „vyvrácení“ jímž se chlubíte a které začíná větou :

„Nevím kdy bylo rozhodnutí společenství přijato (zřejmě při vzniku SVJ), ale opětovně bylo potvrzeno dne 28. 6. 2016. To je zřejmé z citace rozsudku Nejvyššího soudu 26 Cdo 356/2018 ze dne 28. 11. 2018:“

tak tedy vězte, že shromáždění společenství od svého vzniku v roce 2010 hlasovalo poprvé o tom jak bude provádět vyúčtování (nebo o jeho schválení) v roce 2016 (jak jste si všiml) a do té doby nikdy. A v roce 2016 „odhlasovalo“, že „akceptuje vyúčtování dle vodoměrů bez platného ověření od roku 2010“, ačkoli o způsobu vyúčtování lze hlasovat až od následujícího zúčtovacího období. A já jen připomínám, že sporná vyúčtování byla za rok 2012,13,14. Vy jistě víte, že je to nezákonné i neústavní, samozřejmě jsme tu námitku uplatnili, leč soud ji ignoroval.

zbytek Vašich tvrzení vychází z informací které jsem já sám zveřejnil… Jak jsem se tedy mohl dopustit „lži“ je logická hádanka.

A ano, „nekriticky“ jsem spoléhal na to, že v ČR platí zákony a tedy když se budeme chovat dle stanovisek jež vydají úřady na dodržování zákona dohlížející, nemůžeme jednat nezákonně.

a k tomu ověření vodoměru jež tu opakujete do zblbnutí.

Jak jste sám postřehl, SVJ si „nastavuje pravidla samo“ V našich „pravidlech“ říká se jim stanovy, je uvedeno, že za provádění všech revizí a ověření včetně vody je zodpovědný výbor.

tedy vaše tvrzení, že jsem „usvědčený lhář“ je zřetelně urážlivé.

je na čase, abyste jej s omluvou smazal.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.