mazání

Vložil radka2222 (bez ověření), 2. Červen 2020 - 19:00 ::

prosím nešlo by když mažete někdo o sto šest nechat aspoň přispěvatele a místo smazaného textu – smazáno? požadavek na to, aby bylo napsáno i proč je asi tady zbytečný. ale pokud mizí příspěvky, reakce zůstávají, je v tom hrozný guláš. teď mi nejde o mazání mých příspěvků, ale ostatních. děkuji za projevení elementární slušnosti a vyhovění mé prosbě.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil lake, 5. Červen 2020 - 9:41

    Napřed si laskavě přečtěte odkaz „Moderování diskuse“ (na stránce vpravo dole). Pan admin tam vysvětluje, že se maže, proč se maže, a kdo maže na tomto portálu.

    Důvod mazání příspěvků je zřejmý, a je naprosto stejný ve všech diskusích, které probíhají na širém celosvětovém internetu: Buď jde o spam, který se nijak netýká obsahu diskuse. Nebo jde o příspěvek trolla.

    V diskusích se občas objevují trollové, kteří nepřispívají proto, aby se zeptali či poskytli odpověď. Troll se vyznačuje tím, že jeho hlavním cílem je pomocí nesmyslných, nepravdivých či překroucených tvrzení vyvolat hádky (flame wars).

    Trollení lze poznat snadno: troll vždy začne tím, že napíše nějaký nesmysl či lživé tvrzení a čeká, že na to ostatní zareagují negativně. Trol chce vnést do diskuse chaos a přeplnit ji zbytečnými a matoucími příspěvky. Příklady některých typických úvodních příspěvků trolla:

    • „Pan X tady nesprávně tvrdil, že …“ [a následuje něco, co pan X nikdy netvrdil].
    • „Pane X, musím Vás usměrnit. Vy jste napsal, že …“ [a následuje něco, co pan X nikdy nenapsal].

    Stane-li se toto jednou, lze to připsat tomu, že účastník diskuse nepochopil text, nebo se prostě jen spletl. Takový úlet nejspíše mazán nebude, pokud je alespoň trochu k věci. Ale jsou zde jedinci, kteří takto trollí opakovaně, dokonce ve více diskusích zároveň. Pak ovšem jsou opakovaně mazáni při sebemenším náznaku trollení.

    Na tomto portálu se mazalo od jeho vzniku v roce 2008, maže se, a bude se mazat i v budoucnu. Je to v zájmu portálu a v zájmu přehlednosti diskusí. Možná se Vám to nelíbí, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat.

    lake

    Vložil Anynomous (bez ověření), 5. Červen 2020 - 15:17

    Trollení v osobních názorech přispěvatelů vidí pouze a jen nick Justinianus (Neo Sacrum Imperium Romanum – Amen) aka lake.
    S přehledností diskuze (pokud se téma rozvětví na podtémata) má problém pouze a jen nick Justinianus (Neo Sacrum Imperium Romanum – Amen) aka lake.

    Příspěvek „Mazání není bezdůvodné 4“ je výplodem jedince s despotickým viděním světa.
    Nikdo nemusí být Colombem, aby pochopil, kdo a proč maže „lůzu“ a jmenovité urážení soudců, přispěvatelů a jiných ponechává.

    Vážený lake aka Justinianus, máte na svém webu komukoliv přístupné texty jmenovitě dehonestující soudce a jiné osoby. Máte na svém webu komukoliv přístupné odkazy na koupi omamných a psychotropních látek. Máte na svém webu přístupné odkazy na koupi falešných dokladů a jiných listin.

    Vy můžete dle aktuálního nálady mazat příspěvky kterým nerozumíte (málo právníků oplývá empatií, zato misantropů je většina), ale někdo jiný může smazat celý Váš web. Možná se Vám to nebude líbit, ale to je asi tak vše, co s tím budete moci dělat. Nazdar.

    např.:
    http://www.portalsvj.cz/…hemicals-org
    http://www.portalsvj.cz/…hemicals-org
    http://www.portalsvj.cz/…tificate-com
    http://www.portalsvj.cz/…icate-online
    http://www.portalsvj.cz/…370–60687581
    http://www.portalsvj.cz/…05-gmail-com
    http://www.portalsvj.cz/…237673581889
    http://www.portalsvj.cz/…7673581889–0
    http://www.portalsvj.cz/…7673581889–1
    http://www.portalsvj.cz/…-vizove-a-ri
    http://www.portalsvj.cz/…ne-gmail-com
    http://www.portalsvj.cz/…otonmail-com
    http://www.portalsvj.cz/…-certifikaty
    http://www.portalsvj.cz/…ts-gmail-com
    http://www.portalsvj.cz/…in-hong-kong
    http://www.portalsvj.cz/…out-exams-in
    http://www.portalsvj.cz/…in-india-fin

    Vložil Kobra (bez ověření), 5. Červen 2020 - 20:05

    Pane Bilaku,

    nedivte se, až na Vás bude podáno trestní oznámení pro návody k trestné činnosti spočívající v soustavném a opakovaném zveřejňování shora uvedeného (návodů k opatření drog, psychotropních látek, falešných dokladů, padělků peněz).

    Děkuji panu přispěvateli nade mnou za práci, kterou si dal se shrnutím Vámi zveřejňovaných návodů, které se obvykle vyskytují na darknetu.

    Vložil JaVa, 5. Červen 2020 - 16:04

    Přihlášení a přispívání na tento web je zcela dobrovolné a pokud někomu nevyhovuje, jak ho „majitel“ webu spravuje, nemusí sem dotyčný chodit a zbytečně si tím ničit své zdraví.Každý má možnost,pokud na to má „koule“, zřídit si svůj vlastní web a vést si ho, jak sám uzná za vhodné.:-)

    Přeji hezký zbytek dne.JaVa

    Vložil Pepa. (bez ověření), 6. Červen 2020 - 11:18

    Pane JaVa,

    pokud nejste schopen přijmout a vyrovnat se s oprávněnou kritikou a doporučujete dotyčnému odchod z webu, pak to vypovídá o vašem smyslu pro demokracii. Takový přístup pouze podporuje cenzuru a diktaturu a nevyhnutelně vede k úpadku webu.

    Vložil radka2222 (bez ověření), 6. Červen 2020 - 12:20

    zapovězena není, jen ji mazač maže :-)

    Vložil radka2222 (bez ověření), 6. Červen 2020 - 11:07

    máte pravdu, jen je to škoda, že tím mazáním znepřehledňuje web, že maže dle nálady i nezávadné příspěvky k věci. můj příspěvek byl jen takové postesknutí. a myslím, že návštěvnost od té doby, co se justicianus rozjel a plácá sem své sáhodlouhé mnohdy nesmyslné odpovědi, mnohdy plné urážek, asi klesla.

    Vložil Anynomous (bez ověření), 5. Červen 2020 - 18:26

    Omlouvám se pí.JaVa, že po přidání tohoto příspěvku již nebude moci ten svůj 10× upravovat až do absolutní „dokonalosti“.

    Vážená pí.JaVa, Váš příspěvek je absolutně mimo mísu. Tento web je indexován vyhledávacími roboty. Klíčová slova jako např. Methamphetamine, Ectasy, Koupit registrované pasy a průkazy totožnosti atd. navedou i sem. A zde jsou odkazy a kontakty na prodejce tohoto zboží.

    Jinak při zavření tohoto webu se velice rychle objeví jiný. Je zbytečné zakládat nyní, souběžně, více stejně zaměřených portálů. Nazdar.

    Vložil radka2222 (bez ověření), 5. Červen 2020 - 13:20

    no že mažete i nezávadné příspěvky které jsou k věci je evidentní už dlouho. že nemažete justiciana a další privilegované, kteří sprostě uráží diskutující i tazatele, to je mi fuck. ale tohle mě dostalo: Je to v zájmu portálu a v zájmu přehlednosti diskusí. takže vymažete příspěvky, v posledních komentářích zůstávají napravo, reakce na ty už neexistující příspěvky zůstávají, fakt přehledný. zvrhli jste se v cenzory, kteří mažou to, s čím nesouhlasí nebo toho, ke komu mají antipatie. ne podle toho, co skutečně příspěvek obsahuje. a teď mažte.

    Vložil Mazal (bez ověření), 5. Červen 2020 - 11:38

    „Důvod mazání příspěvků je zřejmý, a je naprosto stejný ve všech diskusích, které probíhají na širém celosvětovém internetu: Buď jde o spam, který se nijak netýká obsahu diskuse. Nebo jde o příspěvek trolla.“

    Tak přesně tohle zde není dodržováno, byť pan Lake dodržování deklaruje.

    Vložil Kolemjdoucíí (bez ověření), 5. Červen 2020 - 16:41

    Mazale, jak píše JaVa, nikdo zde není nucen pobývat. Jistě najdete řadu webů kde jsou podávány informace o SVJ zdarma. Proč už tam vlastně nejste? Asi nechcete toho zlotřilce, který podle vás neoprávněně maže, zklamat, že?

    Vložil Realista (bez ověření), 5. Červen 2020 - 10:44

    V pravidlech je uvedeno, že se nemažou příspěvky kvůli tomu, že v nich autor rozporuje jiný názor?

    Podle mého názoru admin často maže příspěvky, které rozporují jeho názor.

    V pravidlech je uvedeno, že v diskusi vystupuje admin pod přezdívkou admin.

    V poslední době admin v diskusi vůbec nevystupuje. Proč příspěvek, na který reaguji, vložil „lake“ a nikoliv „admin“? Mám tomu rozumět tak, že „admin“ je „lake“?

    V pravidlech je uvedeno, že „admin“ umožnil mazání několika moderátorům. Na seriozních webech jsou uvedeni kromě admina také moderátoři s oprávněním mazat.

    Vložil Pepa. (bez ověření), 5. Červen 2020 - 10:53

    Napsal jste: „V poslední době admin v diskusi vůbec nevystupuje. Proč příspěvek, na který reaguji, vložil „lake“ a nikoliv „admin“? Mám tomu rozumět tak, že „admin“ je „lake“?“ Lake už nemaže. Maže Justitianus, který zná lakeho příhlašovací údaje a díky tomu může přispívat a mazat jako lake. Justitianusovi pouze chybí odvaha to přiznat.

    Vložil Jarda_, 5. Červen 2020 - 12:35

    trinity, syn, otec a duch svaty :-) zkratka trojjedina osoba.

    Myslim ze diskuse zbytecna. Lake i justinianus maji zakazan prijem soukromych zprav, takze se lze dovtipit.

    Vložil Čtenářka (bez ověření), 5. Červen 2020 - 7:58

    Mělo by se buď:

    přestat svévolně a bezdůvodně mazat a vyhovět důvodným žádostem o vrácení smazaných příspěvků,

    nebo

    doplnit do pravidel fora varování: Zde se svévolně a bezdůvodně maže a důvodným žádostem o vrácení smazaných příspěvků se zásadně nevyhovuje.

    Vložil Yvetta (bez ověření), 2. Červen 2020 - 19:41

    Prosila bych, aby se příspěvky nemazaly bezdůvodně, jak je tu zvykem.

    Děkuji.

    Mazalové, najděte si jinou zábavu, třeba golf. Golf je obzvláště vhodný, jste na čerstvém vzduchu, v pěkném prostředí, uklidníte se a slušnost je přímo součástí pravidel.

    Vložil Kryštof (bez ověření), 2. Červen 2020 - 19:45

    Mazání jde ruku v ruce s napadáním.

    Je tu bohužel jeden přispěvatel, který napadá ostatní. Je velmi pravděpodobné, že i maže.

    Prosím o dodržování pravidel slušnosti, jak co se týká napadání, tak mazání.

    Vložil tomas 22, 7. Červen 2020 - 8:19

    zvláštní, protože ofenzivní příspěvky, třeba proti mé osobě, kde jsem označován za hlupáka zvesela dal zveřejněny a mé reakce jež bez jakékoli útočnosti vyvrátili uvedená tvrzení jsou smazány


    Prostě nám řekněte kdo tu má práva mazat, tuto informaci snad můžete zveřejnit.

    Jinak jak jsem uvedl, ve smazaném příspěvku tento portál začíná být přesným obrazem SVJ, kde prostě kdokoli si dovolí nesouhlasít s výborem bývá okamžitě napadán a stavěn do pozice škodiče. Jeho námitky obvykle nejsou ani v zápisech. A nedej bože žádat jakoukoli možnost kontroly. To teprve jste nepřítel c. 1.

    Vložil Čtenář (bez ověření), 7. Červen 2020 - 8:47

    „zvláštní, protože ofenzivní příspěvky, třeba proti mé osobě, kde jsem označován za hlupáka zvesela dal zveřejněny a mé reakce jež bez jakékoli útočnosti vyvrátili uvedená tvrzení jsou smazány“ (Vložil tomas 22, 7. Červen 2020 – 8:19)

    A to je přesně ten problém, protože pan tomas 22 je jeden z mála přispěvatelů, který píše hodnotné, věcné, logické a přínosné příspěvky a navíc formuluje neútočně. Jeho příspěvky má smysl číst, klade správné otázky (např. proč nelze spravedlnosti dosáhnout většinovým rozhodováním).

    Byl označen mj. za hnusného neplatiče. Měl by být smazán především útočný příspěvek, který pana tomase 22 takto označil.

    Vložil Justitianus, 7. Červen 2020 - 11:41

    Pan tomas 22 je usvědčený lhář.

    Tomas 22 napsal příspěvek, ve kterém tvrzení jiného diskutujícího označil za „hloupost“:
    Tuhle vaši hloupost (Vložil tomas 22, 5. Červen 2020 – 17:13).

    Na to dostal odpověď ve stejném duchu:
    Vlastní hloupost tomase 22 (Vložil Justitianus, 5. Červen 2020 – 20:08)

    Byl to tedy tomas 22, kdo v diskusi použil slovo „hloupost“ jako první. Zde se ovšem pokrytecky rozčiluje.

    Tomas 22 zde tvrdil, že prý „vyvrátil“ nějaká tvrzení. Opět je to lež.

    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že opakovaně neuhradil doplatky plynoucí z vyúčtování služeb.
    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že částka za tři roky přesahovala 60000 Kč.
    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že SVJ jej zažalovalo jako neplatiče.
    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že měl doma v bytě neověřený vodoměr asi 15 let, a argument o „neplatném vyúčtování“ vytáhl teprve když byl pár let neplatičem.
    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že byl šesti soudy různých úrovní opakovaně označen za neplatiče a odsouzen k úhradě soudních výloh po tom, co žalovanou částku v průběhu sporu uhradil.
    • Nikdy nevyvrátil skutečnost, že v tomto sporu nekriticky spoléhal na právně vadné stanovisko ředitele ČMI, které soudy ostatně vůbec nebraly v úvahu.

    Pan tomas 22 zde uveřejňuje občas spamy. Ty jsou mazány. Někdy usilovně trollí, a pak je taky mazán. Někdy píše jako brouk Pytlík o věcech, ve kterých se nevyzná. Někdy lže, tak jako zde.

    Justitianus

    Vložil tomas 22, 8. Červen 2020 - 7:38

    hm no slovem hloupost jsem expresivně označil vaše květnaté vývody na téma, v němž se neorientujete.. což je patrno z vaše „vyvrácení“ jímž se chlubíte a které začíná větou :

    „Nevím kdy bylo rozhodnutí společenství přijato (zřejmě při vzniku SVJ), ale opětovně bylo potvrzeno dne 28. 6. 2016. To je zřejmé z citace rozsudku Nejvyššího soudu 26 Cdo 356/2018 ze dne 28. 11. 2018:“

    tak tedy vězte, že shromáždění společenství od svého vzniku v roce 2010 hlasovalo poprvé o tom jak bude provádět vyúčtování (nebo o jeho schválení) v roce 2016 (jak jste si všiml) a do té doby nikdy. A v roce 2016 „odhlasovalo“, že „akceptuje vyúčtování dle vodoměrů bez platného ověření od roku 2010“, ačkoli o způsobu vyúčtování lze hlasovat až od následujícího zúčtovacího období. A já jen připomínám, že sporná vyúčtování byla za rok 2012,13,14. Vy jistě víte, že je to nezákonné i neústavní, samozřejmě jsme tu námitku uplatnili, leč soud ji ignoroval.

    zbytek Vašich tvrzení vychází z informací které jsem já sám zveřejnil… Jak jsem se tedy mohl dopustit „lži“ je logická hádanka.

    A ano, „nekriticky“ jsem spoléhal na to, že v ČR platí zákony a tedy když se budeme chovat dle stanovisek jež vydají úřady na dodržování zákona dohlížející, nemůžeme jednat nezákonně.

    a k tomu ověření vodoměru jež tu opakujete do zblbnutí.

    Jak jste sám postřehl, SVJ si „nastavuje pravidla samo“ V našich „pravidlech“ říká se jim stanovy, je uvedeno, že za provádění všech revizí a ověření včetně vody je zodpovědný výbor.

    tedy vaše tvrzení, že jsem „usvědčený lhář“ je zřetelně urážlivé.

    je na čase, abyste jej s omluvou smazal.

    Vložil tomas 22, 7. Červen 2020 - 17:37

    už uběhlo šest hodin Justitiane co jste napsal tenhle svůj urážlivý příspěvek a ihned smazal mou odpověď..

    kdy budete mít dost odvahy smazaný příspěvek obnovit, aby si každý mohl udělat sám svůj názor?

    myslíte, že tyto urážky si nechám líbit?

    budu vám to připomínat pod každým příspěvkem který zveřejníte.

    všechno má své meze, kolego…

    Vložil Člen SVJ (bez ověření), 7. Červen 2020 - 17:55

    Stále nechápu,proč se zde ten dlužník ,vyžírka a hlavně neplatič povinných měsíčních plateb na správu domu a služeb s tím spojených, čílí.Zřejmě mu stále nedošlo,že nejdřív musí své „dluhy“ zaplatit a teprve pak se soudit o suché z nosu!

    Vložil tomas 22, 8. Červen 2020 - 5:30

    Hm no mimo neustálých změn identity, o vaše duševní zdraví mám skutečnou obavu.

    Práva k mazání na tomto webu jsou opravdu ve vybraných rukách.

    Vložil tomas 22, 7. Červen 2020 - 13:49

    V němž jsem se ohradil proti urážlivému tvrzení výše.

    Myslim, že majitel webu by měl opravdu zvážit komu bez kontroly přenechává oprávnění beztrestně tu urážet jiné a jejich reakce mazat, protože nezvládá argumentovat.

    Justitiana máte zřetelně problém se sebeovládáním.

    Urážet jiné a mazat jejich reakce je nanejvýš trapné. A znovu to jen připomíná, jak nebezpečné je dát funkci někomu takovému a je jedno jestli předsedy svj nebo moda ..

    Vložil Nemám rád eurohujery (bez ověření), 7. Červen 2020 - 10:26

    Tvrdíte: „pan tomas 22 je jeden z mála přispěvatelů, který píše hodnotné, věcné, logické a přínosné příspěvky“. Určitě máte právo psát i nepravdivé příspěvky, jakož tohoto práva v míře vrchovaté využívá i tomas22. Např. mezi 5. a 6. 2020 publikoval mj. tyto nepravdivé výroky:

    „účetnictví SVJ může vést každý kdo splní podmínky pro vedení účetnictví dané zákonem o účetnictví a u nás to není povinnost mít licenci.“

    „Žádné předpisy pro toho kdo má vést účetnictví neexistují, tedy s výjimkou firem jejichž výše obratu vyžaduje audit.“

    „SVJ nemůže vlastnit nemovitosti (pokud vím) takže smlouvy by měla být mezi městem a svj jež zastupuje jednotlivé vlastníky a do jejich majetku pozemek kupuje.“

    tomas22 o sobě uvádí, že je milovníkem EU. Pro milovníky EU je to signifikantní. O EU nic neví a proto EU milují.

    tomas22 neví nic o účetnictví ani o SVJ a proto zde píše množství příspěvků, které jsou nepravdivé.

    Vložil tomas 22, 7. Červen 2020 - 10:46

    kolego nezlobte se ale mýlíte se

    „účetnictví SVJ může vést každý kdo splní podmínky pro vedení účetnictví dané zákonem o účetnictví a u nás to není povinnost mít licenci.“

    ----je naprostá pravda, nebo snad mi můžete uvést předpis, který to vylučuje?

    „Žádné předpisy pro toho kdo má vést účetnictví neexistují, tedy s výjimkou firem jejichž výše obratu vyžaduje audit.“

    ----ano i to je pravda

    „SVJ nemůže vlastnit nemovitosti (pokud vím) takže smlouvy by měla být mezi městem a svj jež zastupuje jednotlivé vlastníky a do jejich majetku pozemek kupuje.“

    ----je to obdobně nepřesný výrok, jako SVJ může vlastnit nemovitosti. Parkoviště opravdu není nemovitost nezbytná pro správu domu. Za nepřesnost jsem se omluvil a ten mluvný příspěvek byl smazán ;-)

    tomas22 o sobě uvádí, že je milovníkem EU. Pro milovníky EU je to signifikantní. O EU nic neví a proto EU milují.

    ---to je lživý výrok?, nebo prostě vy máte jiný názor a proto jste se rozhodl svého oponenta napadat?

    tomas22 neví nic o účetnictví ani o SVJ a proto zde píše množství příspěvků, které jsou nepravdivé.

    ----Vedu účetnictví SVJ kde jsem předsedou a dalších tří firem již 25 let ;-), a za tu dobu samozřejmě absolvoval nespočet kontrol, všechny bez „ztráty kytičky“…

    Vložil radka2222 (bez ověření), 7. Červen 2020 - 8:21

    ten příměr s SVJ je přesný. jen tam je výbor známý, kdežto tady lze odhadnout mazače jen podle toho, že jeho sprosté urážlivé příspěvky tu zůstávají.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".