Vložil Justitianus, 6. Červen 2020 - 10:55

Pane tomas 22, opět prokazujete, že nerozumíte jednoduchému textu v českém jazyce. Je totiž zjevné, že nerozumíte ani znění zákona, ani rozsudkům a nálezům soudů. To je u Vás typické.

Celá soudní anabáze byla o tom, že jste byl po více let neplatičem, a SVJ žalovalo na úhradu splatných doplatků za poskytnuté služby. O ničem jiném ty soudní spory nebyly.

Vy ovšem neustále fantazírujete o levé zadní noze chrousta, o přesnosti vodoměrů a o ověření/neověření vodoměrů. Ničím z toho se soudy vážně nezabývaly, protože toto nebylo předmětem žaloby. Nejste zřejmě schopen si konečně uvědomit, že žádné z Vámi předkládaných „odborných“ stanovisek se nijak netýkalo skutečnosti, že jste vůči SVJ hnusným neplatičem. (Navíc to stanovisko ČMI bylo vadné, jak jsem už napsal v úvodním příspěvku.)

Měl jste kdykoliv během těch let (v souladu se zákonem) možnost napadnout vyúčtování teplé vody. Pokud by byla Vaše námitka zamítnuta, měl jste možnost (v souladu se zákonem) podat žalobu, navrhnout provedení důkazů a domáhat se spravedlnosti u soudu. Nic z toho jste nikdy neudělal.

Netuším proč neustále kňučíte. Nehájil jste Vaše práva. Přestal jste hradit, stal jste se hnusným neplatičem, nechal jste se od SVJ zažalovat. Dopadlo to přesně tak, jak to muselo dopadnout.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.