Vložil Jarda_, 1. Červen 2020 - 10:38

Chapu-li vas spravne, kvuli 30% jste se pustil do boje s vetrnymi mlyny (pritom spotreba 20% rozdilna mezi hlavnim a fakturacnim je dle konsenzu odborniku stale v “norme”).

Nyni muj priklad: kdyz se bude mlady ucit na soudech a v investicich, pripadne skody budou male, nez kdyz se zacne ve 40 letech neohrabane ucit a delat chyby, protoze v tom veku uz disponuji zpravidla milionovymi hodnotami, proto se vseobecne doporucuje zacit brzo a na malych chybach se ucit.

Byl jsem svedkem, ze se v SVJ delalo snad 3× rocne odecitani vodomeru a pri tom se napoustel 1L nadoba k overeni, ze stary vodomer ukazuje jak ma. V jinem SVJ jim zase na exekucnim byte protejkal wc a za rok 150.000 Kc cca…

Samozrejme nezabranite filutum operovat s magnetem, v tomto pripade jste ale mel jit cestou nejmensiho odporu a zacit delat to same, pokud byste dodrzel prvni odstavec a zjistil, ze pravo funguje nejak a spravedlnost jinak, tak byste nepochyboval, ze jinak je to ztrata casu, penez a hlavne nervu! A klidne bych jim ukazal stav 2m3 za rok s tim, ze vodu nepouzivam, pak by to snad uz vymenili, nee? :-)))

A ne se v pokrocilem veku poustet do uceni se cehokoliv, kde mohou byt ztraty obrovske… To jsem se naucil ja.

No reknete, nemam pravdu? Pokud má někdo lepší řešení, tak jsem s ním…

A s placenymi xxxxx ve vyborech mam stejne zkusenosti, udelaji vse pro to, jen aby nemuseli uznat omyl. Je to o egu.

A s jistou prazskou AK, co se specializuje na SVJ a uctuje nasobky tarifu, taky… ruce pryc od nich.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.