Vložil tomas 22, 31. Květen 2020 - 19:25

tak za prvé si vyprošuji abyste tu tvrdil, že jsme odmítli hradit náklady na službu. Náklady na službu v běžné výši se hradí v pravidelných zálohách, které jsme samozřejmě uhradili a tedy zaplatili cenu za službu v obvyklé výši.

NOZ začal platit 1. ledna 2014. Takže se tu laskavě přestaňte ztrapňovat neustálou citací zákona, který v té době nebyl ještě ani napsán!

Spor se vedl o navýšení ceny za službu ve stejném rozsahu na dvojnásobek. V každém autoservisu překročí-li odhadovanou cenu za službu o 25% musí zdůvodnit proč… tady to překvapivě neplatí ani při dvojnásobném navýšení.

SVJ netrvalo 18 let ale 3 roky! A v každém v těch 3 let jsme reklamovali vyúčtování a mimochodem pokaždé úspěšně. Chcete-li mne neustále napadat držte se laskavě faktů

„Jedna věc je však naprosto jistá: Nelze se zpětně dovolávat ověřených vodoměrů v době, kdy zúčtovací období dávno skončilo a vyúčtování bylo rozesláno. O tom pana tomase 22 poučily soudy.“

nic takového v žádném rozsudku není, to jste si teď zcela vymyslel.

v zákoně o metrologii je napsáno, že dodavatel služeb má provést ověření měřidla pravidelně každých X let, tedy nikoli má provést na žádost konečného spotřebitele.

…ale je to jedno

navrch teď zřetelně budou mít lidé jako jste vy

a to je právě to co mne děsí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.