náhradní termín schůze - existuje právo?

Vložil ceilidh, 18. Květen 2020 - 16:51 ::

Hezký den, už jsem vypisovala v předchozích příspěvcích své peripetie se soužitím v malém svj na venkově. Chtěla bych se jen zeptat vás, kdo máte přehled a znalosti zákona. Děkuji pěkně předem za vaši radu. Je nás 6 vlastníků v malé bytovce. Dvě třetiny jsou v rodinných vztazích či přáteli, zbytek je „plonkový“. Chtěla bych se zúčastnit schůze SVJ, ale zvolený den pracuji. Datum schůze nevyhovuje také další jednotce. Poprosila jsem o posunutí termínu a dala 4 možnosti. Přišla mi ale zamítavá odpověď, že je jedno že nemůžu, ať někoho zplnomocním. Já bych se ale moc chtěla zúčastnit.Už půl roku netuším, co se v domě děje, jelikož nepatřím mezi příbuzné ani přátele, čili asi není potřeba mě informovat.

Loni jsem byla já předsedou a vycházela jsem vstříc vlastníkům, když někdo nemohl. Sekla jsem s předsednictvím z důvodu nenávisti, pomluv, vysmívání, házení klacků pod nohy. Bože… ach bože… nikdy jsem nic tak strašného nezažila… Ale zpátky k věci, skutečně nemám ze zákona možnost dalšího termínu? Jsem jediná z celé bytovky, kdo pracuje krátký dlouhý týden, čili mohu každý druhý víkend. Je to už druhá schůze, která byla svolaná v termínu, kdy nemůžu a přes prosby mi odmítá předseda vyhovět. Mohu se něčeho dobrat? Děkuji pěkně předem za odpověď Ceilidh

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.