Vložil Justitianus, 21. Květen 2020 - 8:46

K příspěvku pana „aby bylo jasno“: Zase jeden zmatkař, který neví co píše. Každý máme holt jen tolik rozumu, kolik nám pánbůh nadělil, že.

Pan „aby bylo jasno“ je totálně zmaten. Plete si nahlížení podle zákona č. 89/2012 Sb. s nahlížením do podkladů pro vyúčtování služeb podle zákona č. 67/2013 Sb.. Justitianus ani Zdeno nikomu nebrání, aby uplatnil své právo nahlížet do podkladů podle § 8 zákona č. 67/2013 Sb.. Takovým podkladem pro rozúčtování služeb je nepochybně i dokumentace zapojení společných okruhů domu do jednotlivých elektroměrů. O tom se zde ale vůbec nediskutuje. K tomu se Justitianus ani Zdeno nevyjadřovali. Jediným „blbečkem a trollem“ je tady pan „aby bylo jasno“, když neumí od sebe rozeznat dva různé případy upravené ve dvou různých zákonech a týkající se odlišných právních skutečností.

Justitianus zde vícekrát psal, že shromáždění může jednorázově rozhodnout, aby SVJ zpřístupnilo jakýkoliv dokument (když zákon to neupravuje). Slušně vychovaný člověk by za takovou bezplatnou radu poděkoval, nebo by alespoň mlčel. Nevychovaný buran pan „aby bylo jasno“ namísto toho označuje Justitiana za „blbečka a trolla“.

Justitianus zde vícekrát psal, že shromáždění může přijmout stanovy s právem nahlížení třebas i do všech dokumentů SVJ (když zákon to neupravuje). Slušně vychovaný člověk by za takovou bezplatnou radu poděkoval, nebo by alespoň mlčel. Nevychovaný buran pan „aby bylo jasno“ namísto toho označuje Justitiana za „blbečka a trolla“.

Pan „aby bylo jasno“ namísto toho, aby ve svém SVJ navrhl nové stanovy, sedí si na prdeli, nedělá nic a čeká až se to jednou objeví v zákoně. A za jeho lenost a neschopnost prý nese odpovědnost zlý Justitianus, ten blbeček a troll.

Pane „aby bylo jasno“, běžte se podívat do zrcadla v koupelně. Uvidíte tam blbečka a trolla. Ale nebude to Justitianus …

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.