Vložil Justitianus, 29. Únor 2020 - 10:49
  • Misme napsala: „Vytučnila jsem příslušný text směrnice EU proto, aby ho zdejší hysterici a chroniční destruktivní stěžovatelé nepřehlédli.

Misme, asi mne také zařadíte k hysterikům a chronickým destruktivním stěžovatelům. Ale Vaše víra v „bezplatnost“ jakýchkoliv činností, které určitě nejsou a nebudou zadarmo, je směšná. Prokázal jsem, že celá ta bruselská legrace bude každou domácnost něco stát. Pro byt 1+1 to bude oproti současné platbě 100 Kč částka 900 Kč, pro byt 2+1 namísto 150 Kč zaplatí vlastník 1350 Kč, pro 3+1 místo 200 Kč nám vytáhnou z kapsy 1800 Kč.

Máte k tomu něco, paní Misme? Míníte snad, že někdo bude ZADARMO dělat devítinásobné množství odečtů a kompletních vyúčtování domu – jen proto, že tuto pitomost napsali v bruselské směrnici bruselští neználkové? Samozřejmě, že to všechno zaplatí každý z nás.

Naivní představy o krásném novém bezplatném světě mi připomínají učitele z povídky Šimka a Grosmanna: „Nechci slevu zadarmo“, pravil vychytrale profesor Zelí a položil na stůl stokorunu.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.