optické sítě

Vložil Petr Sýkora Cetin, 26. Leden 2020 - 18:53 ::

dobrý den, – jsem akvizitor, ale mám na starosti jen části katastrů Kobylis a Újezd u Průhonic :-) nicméně optika bude všude.

dovoluji si Vás oslovit s možností týkající se rozšíření stávajícího telekomunikačního zařízení ve Vašem domě o novou optickou síť CETIN. Nabízíme vám napojení každého bytu nebo jiné jednotky (komerční, nebytové, rozestavěné nebo plánované) na otevřenou optickou infrastrukturu na území hlavního města Prahy – vše bezplatně, na náklady naší společnosti.

Zhodnoťte svou nemovitost optikou od CETINu:

Kdo je CETIN?

Společnost CETIN je vlastníkem a provozovatelem největší telekomunikační sítě v Česku a investuje miliardy do jejího dalšího rozvoje. Stavíme vlastní nové optické i další sítě. Navazujeme na dlouholetou tradici bývalého Českého Telecomu a staráme se i o sítě v jeho původním majetku. Naše síť je otevřená: nabízíme ji k využití všem koncovým poskytovatelům internetu.

http://www.zrychlujemecesko.cz.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.