Vložil roztomily, 22. Březen 2020 - 12:43

Zdravím, aktualizace probíha instalátorem v pořádku, tedy nyní zkouším verzi 1.7.5.0

Připomínky:
  • Do podlaží nelze zapsat nečíselnou hodnotu např. P nebo S
  • Do seznamu jednotek přidat podlaží když už jej někde uvadíme (slouží zřejmě jen pro dohledání vlastníka, který občas ani neví ve kterém vchodě bydlí)
  • Všechny sestavy – popis shromáždění do hlavičky sestavy (v popisu si pak zadám i datum, datum pouze v patičce je málo)
  • Sestava pro čárové kódy je úplně špatně. Sestavu odstránkovat dle jednotlivých BJ (bytová jednotka min. jeden list A4) s hlavičkou o jakou jednotku se jedná. Do čárového kódu zaintegrovat i číslo hlasování/usnesení. U varianty pro/proti na jeden řádek kód pro a kód proti. Hlasující lístek roztrhne a odevzdává jen verzi pro kterou hlasuje. Kód tedy kromě čísla jednotky, kódu shromáždění (čtyří cifry mi přijdou zbytečné) by měl obsahovat i číslo hlasování a odpověď pro či proti (v nějakém číselném tvaru), lomítko bych taky vypustil.
  • Zpracování čárových kódů si představuji spíše formou Vašeho rychlého zpracování, než toho dávkového (které má také opodstatnění)
Zápis je geniální funkce, možnost editace super. Jen mi vadí v zápisu ale i jinde uvádění procent, všude bych preferoval zlomky. V zápisu uvádět obojí nejlépe v tabulce.

Je fajn vidět jak se program vylepšuje. Některé náznaky jako emailová adresa vlastníka v seznamu vlastníků naznačuje že to možná chcete opravdu vymazlit.

S pozdravem Jan Roztomilý

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.