Vložil Vítězslav (bez ověření), 8. Říjen 2019 - 20:14

Děkuji velice za odpovědi. Beru to za životní lekci. Nyní vidím, že jsem jednal naprosto unáhleně, třebaže mi to tak v rámci celých týdnů, co jsem to řešil, nepřišlo. Příště se prvně poradím.

Jsem mladý, neznalý a chybí mi zkušenosti. Nechal jsem se zmást předsedou výboru, který tvrdil, že si máme rekonstrukci wc po dokončení stoupaček pohlídat sami – to byl konec konců i jeho finální argument, že jsme se neměli stěhovat a měli jsme si to pohlídat.

@AAAA, @JaVa Dokončení rekonstrukce WC původní stavební firmou jsem asi po tři týdny po předsedovi požadoval telefonicky právě na základě problematické komunikace se stavitelem a pomalém až žádném postupu s rekonstrukcí. Oficiální dohodu tedy nemám. Po celou dobu předseda nenavrhl ani jednou, abychom si to dokončili sami, pouze dával plané sliby, že se to pokusí popohnat. Návrh tak skutečně zazněl poprvé z mojí strany.

@Petr Nyní všemu rozumím a je to jak pravíte. Zdali byl sestaven rozpis průběhu prací v písemné podobě nevím, o termínu zpřístupnění bytu jsme ale byli zpraveni předsedou dopředu. Jestli byl veden stavební deník také nemám tušení a asi už nemá smysl po tom pátrat.

Chápu, že nemám šanci nic vymáhat.

PS: Aby toho nebylo málo, nyní nás předseda nařknul z manipulace a fabulace. :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.