Vložil Čmuchal (bez ověření), 2. Říjen 2019 - 22:55

Nevím jaké máte vzdělání (kterým se zde chlubíte) pane „předseda výboru“ ale věřte, že ačkoli nemám diplom z PF UK, vzdělání mám. Pro tuto oblast dostatečné.

Máte ale pravdu !! Na hodně místech nemají k dispozici takové „arogantní blby“ jakým mně Vy hrubý muži, nazýváte. A tam trpí. To se pak vlastníci z těchto domů zde ptají na pomoc nebo na relevantní radu, proti takovým morálně shnilým individuím, kteří si myslí, že jim patří ta malá moc, kterou obdrželi po volbě do výboru. Ta moc, která je určena k činnostem okolo správy domu (jo a pozemku :)), ke starání se o to, aby mezi vlastníky nedocházelo k nesrovnalostem ohledně jejich povinností, k… k… A to je činnost veskrze úslužná, činnost za kterou jste tučně placen. A když říkám tučně, míním tím, že i „1-Kčs“ daná za odměnu Vám ve Vašem SVJ, je vysoká ztráta.

Já nejsem Zoro, ale když mohu, rád altruisticky pomohu (nejen Vašim sousedům) srazit takové naduté špekové palice k výšin ke kterým se upínají a prozářit tím jejich zatuchlé dvorce, světlem poznání. Poznání, že lidi jako Vy, mají být umlčeni a nepomůže li to, drženi s náhubkem.

Buďte rád a pějte ódy že mne, kterého arogantním blbem nazýváte, nemáte ve svém banánistáně, kde zjevně „SVJ je pánem vlastníků“. Naučil bych Vás novým kouskům, stejně jako se mi to daří u nás.

Pěkný den

Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.