Vložil Čmuchal (bez ověření), 19. Září 2019 - 22:48
  1. kde se dočtu něco Vašeho (lépe s odkazy na judikaturu), která obhájí a nejlépe prokáže, že neexistují SVJ (2000) ani SVJ (2012) – z vašeho projevu dovozuji, že SVJ (právnické osoby) vzníklá po účinnosti ZoVB jsou tytéž jako vzniklé po účinnosti NOZ.
  2. není li podle Vás „SVJ sluhou vlastníků“, je tedy samo sobě pánem anebo je pánem vlastníků? Neboť mám ten pocit, že ta válka co se tu vede, je o tom, zda bude SVJ vlastníkům ku prospěchu či nikoli. Naše SVJ, si třeba myslí, že jsem dojná kráva. Stačí když zaštěká a já zaplatím. A na nic se neptám. Samozřejmě nejen já, i ti, kteří nepatří do výborové družiny a skupiny volitelů.
    Jasně ve Vašem 141-hlavém kibucu nemáte ani oponenty ale jen ty, kteří Vám věří. Jenže všichni nemají to štěstí (bydlet s Vámi, a mět možnost mít hlavu v písku až do smrti).
  3. zmiňujete nick „Lake“. Do „mrtvých“ se kope jen v Banánistánech. Souhlasím, že neovládáte sofistikovanou agresivní filipiku, což osvědčují fráze že „jste jiného názoru“, ale to neznamená, že máte pravdu jen proto, že sedíte na židli předsedy a že Lake to zabalil ve chvíli, kdy sám sebe napíchnul na vidle nesplnitelnými sliby o teple sálajícím z jeho prostupových trubek. A možná mu i cvaklo, protože tolik příspěvků kolik jich tady vyprodukoval během 6-sti let nedal nikdo. Ani Vy ne. Ani já ne.

Jasně Vaše nabídka diskuse o „autorském právu“ … tam asi moc sporu nebude. Ale co takhle diskuse na Vaše téma „SVJ není sluhou vlastníků“ …?

Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.