Vložil Čmuchal (bez ověření), 4. Červen 2019 - 11:04

„…Kdyby váš postoj zastával každý, nebude ani existovat judikatura…“

Jsem samozřejmě rád, že někdo bere spory se stádem jako sport, jako kratochvíli za kterou je ochoten tu dát 20 tu zase 50.000 aby se ostatní mohli poučit a argumentaci použít, až stávající soudní kohorta odejde. Než na mne podalo SVJ žalobu, trvalo to 6 let. Kolik životů myslíte že na to mám?

„…Děkuji, že jste projevil názor, že do rizika takových soudních sporů nepůjdete…“

To jste na omylu. Nyní mne žaluje SVJ a klepu se jak ratlík. Doufám, že se soudce vyspí dorůžova a že jednání nařízené na odpoledne nebude zrovna když bude 35°C ve stínu (včera tady bylo 29 a bylo to dost nechutný). Připraven jsem jak slavit, tak na popravu. Pokud vyhraji, chci na výhru použít §13 zákona. Někdo mi tady před lety vometl, že prý se chci mstít. Nechtěl jsem, ale nedávno mi přišlo od SVJ psaní, kde mí vypočetli sankci za §12 ve výši 50.000 (myslím, že to je nejvyšší nepromlčitelné maximum). Měl bych to tedy nechat být? Já si to nemyslím. Měl bych, i podle Vás, do sporu jít a vymoci co jde. Ano nebo ne?

Tak snad mi vodpustíte a je to dostatečný, jak já teď zrovna přispěju k tomu „aby i ostatní měli příklad“, ne? A co Vy, jak vy přispíváte k rozmnožení pro jednotlivce pozitivní rozsudky/judikáty?

Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.