Vložil Justitianus, 10. Červenec 2019 - 12:27

Misme napsala: „… ten text, který jste zde uvedl, nevypadá nijak závadně a potvrzuje fakticky to, co zde tvrdím, viz. článek 89“.

Misme lže jako když tiskne.

• V č. 89 odst. 2 stanov BD Hlubina je uvedeno, že ve společenství vlastníků jednotek zastupuje družstvo předseda představenstva nebo představenstvem pověřený zmocněnec.
Misme zde ovšem tvrdila, že družstvo na shromáždění SVJ zastupuje delegát družstevní samosprávy. Takže nepravda číslo 1. Je zjevné, že o zmocněnci rozhodne statutární orgán (představenstvo) družstva Hlubina.

• V č. 89 odst. 3 je uvedeno, že zmocněnec jedná a hlasuje ve společenství vlastníků jednotek v zájmu družstva, přičemž je povinen se při hlasování řídit příslušným usnesením orgánů družstva.
Misme zde ale tvrdila, že zmocněnec (cituji) „jedná v souladu se zájmy svých členů samosprávy, tzn. v souladu s tím, co se usneslo na členské schůzi této samosprávy“. Takže nepravda číslo 2. Samozřejmě, že družstevní samospráva NENÍ orgánem družstva a nemůže tedy zmocněnce úkolovat!

• V odstavci č. 4 je odkaz na čl. 81 stanov BD Hlubina, který se ovšem nijak netýká SVJ, ani rozhodování vlastníků v rámci SVJ. Týká se výhradně vnitrodružstevních záležitostí uvnitř bytového družstva Hlubina. Dále je zde zmíněn odst. 85, který se také týká pouze vnitřních záležitostí družstva Hlubina.
Takže ani tento odstavec nijak nepotvrzuje to, co zde nesprávně a opakovaně tvrdí Misme.

Závěr: Misme je zjevně velmi tvrdohlavá a nepoučitelná osoba.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.