Vložil Hubert (bez ověření), 15. Květen 2019 - 12:35

V kazdem pripade by mel mit povoleni na umisteni technického zarizeni ve spolecnych prostorach tj min 3/4 vlastniku a uzavřenou najemni smlouvu na část spolecnych prostor s výborem, třeba za mesicni uplatu.

Dulezite je také samotne umisteni boileru, zda je na chodbe ci nejakem koutku, kde neohrozuje a samozrejme nebrani unikovym pozarnim cestam

Po technicke strance je třeba urcite nejaky nacrtek. Po elektricke strance by mi osobne vadilo, ze je elektricky spotrebic napajen z rozvodu jinych prostor a není vybaven vypinacem ve spolecnych prostorach, to same plati i pro vodu ( kohouty ) a kam je sveden odtok pojišťovacího ventilu … urcite bych v pripade povoleni trval na vyse uvedenych věci …

Stavebni plan asi potřeba nebude a pozarni ochrana se dela v pripade stavebniho povoleni a urcite by je spise zajimaly unikove prostory, Pozarni useky jsou predpokladam samotne byty a spolecne prostory .. tj pouzit v miste prurazu certifikovane ucpávky.

Zaver: peknej rizek, ten obcan … asi se mu to nebude libit a podobrem to pujde asi velmi tezko …

Změna centrální dodávky TUV na jednotlive bojlery … nevim jestli delate dobře, ale uz rozhodli jste se, ale tam se musela udelat zmena projektu domu vcetne komunikace se stavebnim uradem, povolenim a umisteni novych boileru.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.