Vložil Hubert (bez ověření), 15. Květen 2019 - 22:11

Zajimave, to projimadlo me zaujalo, snad by i pomohlo.

jj … jsem predseda SVJ a mame okolo 6 mio obrat. Mame par desitek bytu, tj uvedene byty mají vetsi cenovu hladinu a obecny zajem všech je udrzet tuto kvalitu.

Nekdy v zertu rikam, ze jsme spolek milionaru.

Osoba rozhodna pro rozuctovani služeb není v nasem pripade vyznamna položka … dalo by se rict, ze je spise zanedbatelna, krome položky vytah a tam pokud se udelaji vypocty co stoji odhadem jedna jizda docházíme k polozce ze cca 50 – 70 Kc a lidem se preuctovava pouze elektřina a zbytek plati pomerovym dilem z fondu oprav.

Mame jiné problémy. Obcas resime motaze a umisteni klimatizaci v bytovych jednotkách, upravu okoli, opatreni proti nezadoucim osobam, občas mezilidske vztahy a pod.

Nekdy si rikam pro koho je tento WEB urcen, jake osoby zde vystupuji a jake jsou jejich zamery, zda se chteji poradit, hledat namety, bavit se nebo hledat strelivo proti vyboru

Chodim jsem občas tak poslední dobou cca 1 x za rok ci dva, spis se pobavit, nebo načerpat namety ci dojit k poznani ze je to u nas vlastne OK.

Osloveni Cmuchale … byl pokus o humor, Jestli jsi ( jste ) ON, ONA, ONI nebo VY .. tak se vsem timto zde vsem pritomnym a nepritomnym omlouvam

S Marketou bych se urcite dohodnul, hledal primerene reseni. Samozrejme v pripade neschonosti se dohodnout jsou další postupy reseni ale tak to proste v SVJ je a nikdy jsem to nemusel pouzit. Jednou jsem hovoril s pravnikem, když jsem mu vysvetlil co jsme ze zákona za bandu, jak se budem muset bránit az do horkeho konce a ze osobne navrhuji jiné reseni, povedlo se. V dalsim pripade jsem opet jednal s pravnikem ohledne vekeho nedoplatku bytove jednotky, rikal jsem mu ze je mozna vpravu a je mozne ze vyhraje ale domnivam se ze to na*ere tolik lidi, ze se budou snazit znepříjemnit jim život … a popisoval jsem co vse se da předpokládat a dodal jsem ze jsem pro smirne reseni a je uplne zbytecne pro obe strany spor hrotit, navrhnul jsem prevzeti dluhu a vytvoreni splátkového kalendare .. a proslo to.

Ve finále argumentovat v pripadnem sporu názory .. ze to psali na PORTALUSVJ .. je velmi slaba argumentace a je třeba ji podporit necim silnejsim … jo jako namet zde je to dobre ale clovek musí hledat si vlastní cestu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.